14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BANDALOVSKI BESAN KAO RIS: Celo prvenstvo je protiv Partizana

Objavljeno: 28.02.16 u 11:17

Bugarski internacionalac u redovima Partizana Ivan Bandalovski poput svog trenera i saigrača iz tima kao glavni razlog za poraz u duelu sa Crvenom zvezdom naveo je nedosuđen penal i greške sudija.

– Celo prvenstvo je takvo, protiv Partizana, a za Zvezdu. Svi smo razočarani trebalo je da bude bar 2:2. Nije prijatno da sudija bude uvek protiv tebe, penal se video s marsa, a nije bilo ni prekršaja kod Ibanjezovog gola. Šta tek da kažem za poništen gol Mihajlovića? Kad je tako šta bih ja trebalo još da pričam sada, da analiziram, rekao je Bandalovski, a prenose Večernje novosti.

Podsećamo da je Crvna zvezda golovima Ibanjeza i Vijeire trijumfovala sa 2:1 u 150. večitom derbiju, a iz Partizana su stigle pritužbe na suđenje Vlada Glođovića koji ih je po njihovom mišljenju drastično oštetio u najmanje tri situacije.

Posle 24. odigranog kola Superlige Srbije Crvena zvezda je prva na tabeli sa 32 boda više od najvećeg rivala koji je tek na šestom mestu.

0
0

14 Komentara

  1. гле снс ботови што се јављају….ау јаки сте лајк, дислајк тастатура идемо…..и наравно лажи, шта би друго и било код вас

    0
    0
    Odgovori
  2. ko vam je kriv sto imate isto toliko poraza kao i Surdulica.Sto ne mozete da dobijete isti taj klub,kao i Jagodinu ,Javor,Pazar,Radnicki,pobedjuju vas OFK,Metalac,Cuka,Vosa…ko vam je kriv zbog toga,osim sto ne posedujete kvalitet ni za plej of.Mozda su za to protiv vas,jer ne zele kao ranije da vam prepustaju bodove?

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo ne može biti penal više, šklski primer penala. Ofsajda nema, ali hajde da kažemo da je sudiji stvarno bilo teško da vidi, centimetri su u pitanju. Ali onaj faul kji je sudio iz koga su musavci dali gol… pa no im bre rođena keva ne bi sudila, i to 30 sekundi kasnije. Ali nema veze: sad će izbori, izgubiće svoju moć napućeni musavac, pa ćemo videti kako se igra i kako se sudi.

    0
    0
    Odgovori
    • Sine,ti se ocigledno ne razumes u ovaj sport.Od penala nije bilo ni P,oko ofsajda,diskutabilno jer su milimetri odlucivali a sto se tice slobodnjaka,jesi li cuo nekad za pustanje prednosti posle faula,pa kad lopta ne stigne do igraca kome je poslata,da se svira faul.Sad ce izbori,tacno je i nazalost,opet ce isti pobediti ali ti isti nemaju veze sa ovom utakmicom niti sa bilo cime u sportu.To ste samo vi utripovali jer ste imali pomoc Tadica i Dacica i mislite da svi funkionisu po tom sistemu.

      0
      0
      Odgovori
  4. Donekle razumem da za vreme utakmice i neposredno posle daju izjave pre pregledavanja snimka spornog penala.Ali posle detaljnog pregleda snimka iz vise uglova gde se vidi kako Mihajlovic skace na Petkovica preko njegove noge insistiranje da je to penal je krajnji bezobrazluk.

    0
    0
    Odgovori
  5. Још један пут Партизан оштећен, ццц. Сви причају о не досуђеним пеналу и поништено голу из офсајда. А шта је са Вијеиринијим не признатим голом где је свиран фаул у нападу? О продужетку од 10 минута? Имали сте играча више 20-ак минута, и? Сви криви? Сви против Вас. А Евертон? Па он је требао завршити утакмицу већ на почетку са онаким стартовима. Дерби је, грешке се дешавају на штету обе екипе. Јуче у резултатски небитним дербију се више грешило на штету Партизана, а раније се грешило у битнијим дербијима на Звездину штету, и? Шта сада. Биће још утакмица, камо лепе среће да се и у будуће препиремо овако уз добру утакмицу.

    0
    0
    Odgovori
  6. Mlagano Bugarce igrase li ti na tekma juce???Zasto niste usli u utakmicu da igrate i nadigravate se nego vec pripremljen scenario pritisak zbog penala,bakljada trebalo je isprazniti taj deo tribina,prekida nekoliko puta,ako su disciplinci korektni eto vas na pustom ostrvu,to jest bez franjevaca jedno dve tri tekme(zasluzeno)..A ti DARK ENERGY nije prijatno kad se krade jel da???Pa vi to radite sedam godina unazad!!! Na vasu zalost ode Tolina volina p ce ostati ovaj impozantan skor u medjusobnim susretima u korist svetskih i evropskih sampiona!!!!!Kako je lepo kad je +32 toplo napolju a toplo boga mi i oko srca!!!!!! Imacete najlepsi stadion u Prvoj ligi Srbije ..

    0
    0
    Odgovori
  7. Mars majku vam bugarsku jebem,jebo vas onaj ko vas doveo u partizan,manekeni….
    sta nam sad kriv Vucic i Kurcic kad smo somovi,silovali smo tu istu zvedu deceniju celu,pa ako nam je sad,neko je morao to da zaustavi,pa makar to bio i sam Kurcic

    0
    0
    Odgovori
    • Kako ste ranije dobijali derbije,kao i prvenstva,objasnio nam je nedavno vas clan uprave Bojan Radovanovic.Zato psssssssst.Napunite sudijama dzepove evricima i cekate kraj utakmice,bez stresova i nerviranja jer se znao krajnji ishod.Ne moze to dozivotno,mora nekad i realno da se zavrsi i da dodje svoj na svome.

      0
      0
      Odgovori
  8. Kratko i jasno: NAMESTENO, POKRADENO, OTETO !!! STOP AUTOKRATIJI I TOTALITARIZMU OD NATURSCIKA U NASOJ SRBIJI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter