9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ POLUDEO NA GLOĐOVIĆA: Duel Petkovića i Mihajlovića – penal ili ne? (VIDEO)

Objavljeno: 27.02.16 u 17:20

Prva diskutabilna situacija na 150. večitom derbiju desila se u 12. minutu kada je posle duela Nemanje Mihajlovića i Marka Petkovića.

Fudbaler Partizana je driblao u kaznenom prostoru Crvene zvezde, desni bek Crvene zvezde je startovao, ali za sudiju Glođovića ovo nije bio prekršaj.

Sami procenite da li je arbitar bio u pravu.

Posle odluke Glođovića da ne dosudi penal za Partizan sa klupe domaćina su usledile žestoke prozivke, a najglasniji je bio trener Ivan Tomić koji je prošao sa opomenom.

0
0

9 Komentara

  1. Bravo Darko,pametan si.Imali ste 25 min i vise igraca vise,dobili smo crveni.To je tebi sudija pomogao Zvezdi???Hahahaha,smesni covece..ccc..ceo zivot vam neko smeta,te pomogao te ovo,te ono..primili ste golove,nije sudija dao gol.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ima nas svakakvih,ali ocito koji se razumeju u sudijske odluke -ne!Ljudi,pa jeste slepi?Poceo je da pada pre vremena,pat pozicija.Ni faul ni isceniran pad.Da je malo sacekao,da protivnik ‘stane’ na nogu,penal bi bio.

    0
    0
    Odgovori
    • Ma veze sa penalom nema!!!Gledaj u kom pravcu ide lopta a u kom igrac!Klasican pokusaj prevare,treba mali da pretrici jos milione kilometara!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter