18
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ BESAN: Za šta krvarimo? Ne tražim alibi! Ali veći penal od onoga ne postoji…

Objavljeno: 27.02.16 u 19:24

Trener Partizana sportski čestitao Zvezdi, ali smatra da je Partizan žestoko oštećen.

– Igrali smo dobro dobrim delom meča, maltene celo poluvreme, i više… Teško mi je. Ne zbog poraza, naprotiv. Zvezdi svaka čast na pobedi, mojim momcima na trudu, i ne želim da tražim alibi, ali… Znate kako, ja od onoga nisam video veći penal. Pored toga, faul kod Zvezdinog gola nije postojao, lopta je pomerena sedam metara napred, rekao je Tomić u dahu.

– Postavlja se pitanje, zbog čega se trudimo? Zbog čega trpimo ovolike pritiske, zapitao se trener Partizana?

– Ipak, da me ne shvatite pogrešno, čestitam fudbalerima i stručnom štabu Zvezde na pobedi i fer i korektnoj partiji, kao i mojim momcima na trudu. Imali smo prilike koje je trebalo da iskoristimo, dodao je Tomić.

0
0

18 Komentara

  1. CAK i da je bio penal pogledajte situaciju i Bozinova cist ofsajd a povrh svega sto se Mihajlovic odlucio da “najase“ kolenima Petkovica a ne da ide ka golu i obidje ga.Vidi se namera da se ide na kontakt a ne na gol.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovde sve neki fudbalske neznalice, dobro je to da se navija za svoj klub, ali nemojte mrzeti fubal…Penal ko kuća,…ofsajd prvi nije bio, vidi se lepo ko hoće da vidi! Mihajilovićev poništen go – čist ko kuća, nema ofsajda, uostalom pogledajte usporeno, ja sam glledao i ne mogu da lažem sebe…. A Zvezdin prvi go poklon Saše pi*ke Ilića! Možda mu je za to krivo ono dete Živković, uplašio se frajer lopte uaaaa

    0
    0
    Odgovori
  3. A da je bio penal a inace nije bio, cista simulacija igrac partizana je zasluzio karton ko bi im sutirao kad ne mogu sa dva metra da ga daju.

    0
    0
    Odgovori
  4. Stvorili ste atmosferu jos nedelju dana pre utakmice da mora da vam se svira penal.Trebalo je tako da pocne utakmica,da vi sutnete penal pa sa centra.Inace,penal uopste nije postojao,gledajuci sa strane nekog ko je igrao fudbal.Mihajlovic je namerno uleteo u Petkovica sa ciljem da iscenira penal ali sudija nije naseo na taj stos.
    Utakmica katastrofalno losa.Jesenasnji derbi je bio deset puta bolji.Ajde,od partizana nisam ni ocekivao nista jer nemaju pojma ali da je i Zvezda ovoliko losa,to nisam ni pretpostavio.Cak i da je bilo nereseno,ne bi bilo nezasluzeno.Plavsic je trebao poceti utakmicu umesto Kataija a ne da ulazi zadnjih 15-20 min.Zvezda sa ovom sporom odbranom,nema sta da trazi u Evropi.

    0
    0
    Odgovori
  5. Rej Carls i Sasa Matic bi svrali penal i videli bi da nije bio ofsajd. Avi cigani radujte se tako cele godine to vam zelim od srca.

    0
    0
    Odgovori
  6. Penal nije bio čist gol je poništen takođe u 39 minutu čisto gradjenje vijere sudija svira faul i prekida napad zvezde 1-1 sa golmanom, Brazilac iz partizana je već u 10 min trebalo da bude isključen kada se sve sabere grešaka je bilo ali na obe strane a vi plačite za šansom u 90 min i ziceru pri rezultatu 1:1 igru nemate sad koliko vidim nije kriv Covic već sudija inače načelnik policije što će reći ne voli vas ni država Srbija izgleda da vas vole samo kolinda pa izvolite kod nje ostavite nas u našoj zemlji da živimo a ne da samo plačete kako su svi u državi protiv nekog tamo MALOG partizana.!.

    0
    0
    Odgovori
  7. Tolko se pricalo o tom penalu pred utakmicu.da i da je bio sudija ne bi svirao.ne mogu da kazem da je zvezda nezasluzeno pobedila.vise srecno i na iskustvo.tomic treba da zali za propustenim sansama.jer imali su igraca vise to su trebali da iskoriste.bili su bolji al dzaba golovi se broje.sta moze da se ocekuje od vlahovica.koji je jos klinac.partizan je trenutno 6 na tabeli.ako ovako nastave.nece ni u evropu.

    0
    0
    Odgovori
  8. Dvadeset godina sam igrao u odbrani ali najivniji pokusaj simuliranja penala nisam video.Pazi ovo lotu gura u levo a onda skrece u desno direktno u igraca koji stoji ukopan.Ko bude gledao snimak neka obrati paznju jos je dobro prosao nije dobio karton za simuliranje.Ovaj komentar je neutralan nema veze sa navijanjem.

    0
    0
    Odgovori
  9. ali veci promasaj od Stevanovicevog zicera nije bilo,i na kraju Kahriman kad skinu u 90min,i sta je veci promasaj nedosudjeni penal ili ziceri koji igraci ne znaju da iskoriste….?

    0
    0
    Odgovori
  10. sta reci partizanovac sam ali tu nema fudbala.idalje neigrate fudbal kao da tek ucite da igrate fudbal. ZASTO JE TAKO NEZNAM.POSTOJI BLOKADA KOD IGRACA.NERAZUMEM STVARNO.ZVEZDA JE DALEKO BOLJA ALI NISTA POSEBAN TIM TIM ZA NASE FUDBALSKE PRILIKE I NISTA VISE OD TOGA.IGRACI PARTIZANA SU LIMITIRANI I NEMOGU VISE OD OVOGA.

    0
    0
    Odgovori
  11. Ahhhaaaaaaaaaa kako je tesko kad te,,pokradu“(citaj pobede) pa ti si decko dobar imas 0:2 u dve utakmice!!! Glodjevic jeste pogresio ali sto nije iskljucio prvo onog napaljenog terijera a posle i Stevanovica zbog dva pogibljena starta na Kahrimanu,zatim sto nije svirao faul za zvezdu na sredini terena kad je terijer izdigao Grujica ,tri pogibljena starta na Gruji jedan zuti bruka,ali nema veze najveca krivica Glodjevica je sto je iskljucio Lukovica a trebao je Kahrimana ovaj drugi vam nije dao pobedu!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter