2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGNJEN OŽEGOVIĆ: Kinezi su bili ‘nepristojni’

Objavljeno: 27.02.16 u 09:36

Umesto u autobus za Gornji Milanovac Ognjen Ožegović se odlučio za avion ka Kini gde će nastaviti svoju karijeru.

Ožegović je baš pred put za Gornji Milanovac gde je juče Vojvodina remizirala sa Metalem, odlučio da prihvati ponutu Čengčun jataija i tamo nastavi svoju karijeru.

– Imao sam i pre mesec i po dana ponudu iz ovog kluba, pregovarao s njim, ali tada nisam prihvatio da obučem njegov dres. Sada su Kinezi izašli sa ‘nepristojnom ponudom’ i ovog puta sam prihvatio ponuđeno, potpisao ugovor s njima i u naredne dve godine biću član Čangčuna – rekao je Ožegović, a prenosi novosadski ‘Dnevnik’.

O novom klubu već je dosta informisan.

– Ono što znam jeste da već imaju petoricu stranaca, da se tim nalazi u sredini tabele i da mu je trener Slaviša Stojanović, s kojim sam sarađivao i u vreme kada sam nosio dres Crvene zvezde. Kinezi ulažu ogroman novac u razvoj fudbala i tamošnje lige i mislim da sam napravio pravi potez, odnosno da ću se tamo dalje fudbalski razvijati – istakao je Ognjen Ožegović.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter