12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIHAJLOVIĆ REZIGNIRAN: Ne mogu da verujem da nisu videli penal, ali ima ko to gleda odozgo!

Objavljeno: 27.02.16 u 20:15

Nemanja Mihajlović nije krio bes zbog nedosuđenog jedanaesterca za ekipu Partizana.

– Bila je to situacija ‘jedan na jedan’. Kontakt, čista situacija. Peti sudija je bio iza gola i glavni tu blizu… Ja stvarno ne mogu da verujem da ne vide. Ne znam više šta se dešava ovde. Nije svirao penal kada sam pao, samo je mahnuo rukom i otišao dalje“, rekao je Mihajlović za „Blic“.

– Sad je kasno, ne mogu ništa uraditi… ali, siguran sam da će se sve vratiti. Kako ja kažem, ovaj arhitekta odozgo sve gleda, zaključio je Mihajlović.

Mihajloviću je takođe poništen i jedan gol nakon što se Božinov našao u ofsajdu, a povodom suđenja ni trener Ivan Tomić nije ostao nem.

0
0

12 Komentara

  1. Pustio bi smimak i pred Tomicem i Mihajlovicem i pitao bih ih da li je bio penal, i ako kazu da jeste onda treba da se kazne. Da je isao pola koraka napred pao preko noge cist penal kao suza ali on se ceo metar pre igraca Zvezde bacio i pao na njegovu nogu. Kod gola Partizana da je sudija ranije digao zastavicu po upucivanju lopte ofsajd bez dileme jer se nije znalo kome ce ici lopta da li Mihajlovicu ili igracu Partizana koji zaostao iza Zvezdinih igraca ali posto je podigao zastavicu kada je loptu dobio igrac koji nije u ofsajdu tu je Partizan ostecen, samo je diskutabilno da li je bio gol posto je Kahriman video da je sudija digao zastavicu pa ni negova rekcija nije bila prava.

    0
    0
    Odgovori
  2. цигани реални ? ахахахахахахахахаха…………. и није био пенал ? ахахахахахахахахаха…………… 7 година ? Па 7 година сте намештали и имали власт иза себе али сво вас добијали, а сад кад сте нам и клуб и трибину преузели, пардон ваш велики краљ, цар, вођа, и опет мора да се намешта ахахахахахахаха….ја цигани да вас нема требало би вас измислити. Па из Партизана се чују само честитке на фер противничкој игри а то што је судија урадио је толико очигледно..ааа да ви опет себе лажете, ајмо 3,2,1 фрањевци, југословени, шиптари па редом…тако функционише ваша жица уместо мозга у глави која вам спаја уши

    0
    0
    Odgovori
  3. Sine ti da nisi isao na penal i pravo u nogu protivnika, mozda bi i dao gol. Toliki ste pritisak napravili oko penala da me cudi da niste padali celu utakmicu…

    0
    0
    Odgovori
  4. tacno mali sve neko gleda odozgo. neko je gledao i kradje, otimacine i unistavanje Zvezde 6 godina .ovo vam jos nije nista tek ce da vam se vrati !

    0
    0
    Odgovori
  5. e sada vidite sami kako je nama bilo kada ste imali 7 godina toleta pozz

    Panika Panika medju grobara muci ih to sto je jedan dva

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter