4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DARKO BRAŠANAC POSLE DERBIJA: Igrali smo sjajno, ali nismo iskoristili šanse

Objavljeno: 27.02.16 u 21:55

Jedan od najboljih fudbalera Partizana u derbiju pokazao je zašto je lider ove ekipe.

Darko Brašanac postao je lider ove ekipe Partizana. Odmeren, stamen na lopti, bez žurbe, poprima odlike izuzetno kvalitetnog veznog igrača.

U izjavi za „Blic“ nakon poraza u derbiju, istakao je da je derbi opravdao očekivanja:

– Bio je uzbudljiv, sa mnogo šansi, golova i lepih situacija. Mislim da smo igrali fenomenalno u nekim trenucima, da smo stvarali šanse, ali te šanse u derbiju moraju da se iskoriste. Možda nas je taj prvi primljeni gol presekao, pa je usledio pad, a onda i preokret. Uspeli smo u drugom da se izdignemo, da diktiramo tempo i stvaramo šanse, ali nismo uspeli, rekao je, nakon čega se osvrnuo i na komentare o suđenju:

– Suđenje? Ne smemo da komentarišemo, a i ne bih da ne bude sankcija… Ima ko to da analizira, nije želeo da ide dalje vezista crno-belih.

0
0

4 Komentara

  1. @…. Da, nismo gledali istu utakmicu jer na istoj Zvezda nije ni videla loptu i samo se branila i to očajno. Da je suđenje kako treba da bude Partizan bi dobio 4:2

    0
    0
    Odgovori
  2. U drugom poluvremenu diktirali tempo?! Jbt nismo bili na istoj utakmici…. Na tekmi gde sam ja bio Zvezda trebala da ponizi protivnika pa cak i sa igracem manje!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter