0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR LUKOVIĆ: Ibanjezov gol prelomio meč, čestitam Saši Iliću!

Objavljeno: 27.02.16 u 21:20

Kapiten Crvene zvezde razumljivo srećan nakon pobede u derbiju.

Aleksandar Luković je do sada odigrao osam večitih derbija – četiri pobede, četiri nerešena ishoda, nula poraza.

Ovog puta Partizan je pao u Humskoj, a Zvezda je za korak bliža tituli, ako se to pitanje uopšte i postavlja.

Luković je za „Blic“ prokomentarisao meč, u koji, priznaje, crveno-beli nisu dobro ušli:

– Bilo je jako teško, nismo dobro ušli u meč. Kada bi analizirali utakmicu, mi smo bili uspavani na početku, nismo to smeli sebi da dozvolimo. Partizan je počeo dosta agresivnije i poveo. Mislim da nas je njihov gol malo probudio i da smo posle toga počeli da igramo. Naravno da je slobodnjak Ibanjeza prelomio utakmicu. Do tada ništa nismo igrali, ali taj gol nas je pokrenuo. Posle je i Vijeira pogodio a mi smo u drugom poluvremenu bili bolji. Pogotovo posle mog crvenog kartona ekipa je jako dobro odreagovala. Koliko sam mogao da vidim iz tunela, momci su stvarno bili dobri, rekao je Luković.

Nakon isključenja, pogođen je prilikom izlaska nekim predmetom sa tribina, ali nije želeo da ide detaljnije u to, već se okrenuo fudbalu i predstojećim izazovima:

– Neću da komentarišem to što su me pogodili. Neka, nema veze, neću da pričam ja o tome, ima ko će. Ja ću samo o fudbalu. Nisam kriv za to što se desilo. Nije to do mene, neka drugi pričaju. Najbitnije je da smo mi pobedili. Oni nas nisu iznenadili, iako jesu odigrali dobar meč. Ušli su agresivnije i to je to. Želeo bih da na kraju čestitam Saši Iliću na rekordu, a mi se okrećemo novim izazovima. Imamo dva, tri dana da se odmorimo, sledeća je Jagodina

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter