0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KARADŽIĆ ZADOVOLJAN: Imali smo velikog uticaja na izbor Infantina

Objavljeno: 26.02.16 u 19:54

Predsednik FSS-a Tomislav Karadžić rekao je posle održanih izbora u FIFA da je Đani Infantino pravi čovek za predsednika tog tela.

– Velika pobeda za fudbal. Izborom Đanija Infantina za predsednika, FIFA je dobila neophodnu stabilnost i mislim da će se u veoma kratkom roku videti koliki značaj ima ova promocija za samu organizaciju i fudbal u svetu – bilo je prvo što je rekao prvi čovek srpskog fudbala.

Zatim je dodao da je i FSS imao uticaja na današnji izbor predsednika FIFA.

– Infantino je dobar čovek velikog znanja i ogromnog iskustva, a nama je drago što smo imali velikog uticaja, a to mi je i sam priznao, u njegovom izboru na ovu najvažniju funkciju u fudbalu.Značajan deo posla uradili smo nedavno u Beogradu kada smo ugostili predstavnike mnogih nacionalnih saveza i posle svega, mogu da kažem da sam zadovoljan kako je FSS odradio čitavu kampanju. Đani Infantino je prijatelj srpskog fudbala i našeg Saveza i ja mu čestitam na velikoj pobedi – poručio je Tomislav Karadžić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter