0
Rekreativo

HUMANITARNI MEČ: Pomozimo maloj Miji da pobedi opaku bolest

Objavljeno: 26.02.16 u 12:22

Fudbalski klub Dedinje oraganizuje humanitarni meč kako bi se prikupila sredstva za teško bolesnu devetogodišnju devojčicu.

Reč je o Miji Torbici koja ima svega devet godina i već tri godine se bori protiv recidivne akutne limfoblastne leukemije. Za lečenje u Italiji je sakupljeno 100 hiljada evra od potrebnih 160 hiljada evra. Neophodno je u preostala tri meseca da se sakupi neophodna suma novca za lečenje Mie.

Tim povodom je FK Dedinje u saradnj sa FK Torlak organizovalo prijateljsku utakmicu koja će se odigrati u nedelju od 14.30. Učešće su uzele mnoge poznate javne i sportkse ličnosti, među kojima je i bivši košarkaš Partizana, Dušan Kecman. Meč se igra na stadionu BASK na Carevoj ćupriji, a tokom utakmice će se sakupljati dobrovoljni prilozi.

Ko nije u mogućnosti da prisustvuje utakmici Dedinja i Torlaka, a željan je da pomogne, to može da učini uplatom na žiro račun 160-5110200161112-51 za Miu Torbicu, Šumadijske divizije 22, Beograd. Takođe, može putem SMS-a 132 na broj 3030.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter