0
Boks

DA LI ĆE ODOLETI IZAZOVU? Mejveder razmišlja o povratku u ring!

Objavljeno: 26.02.16 u 17:39

Da li će se Flojd Mejvejder Junior vratiti po 50. pobedu?

Prema navodima američkih medija samo je pitanje trenutka kada će Flojd Mejvejder Junior ponovo kročiti u ring.
Iako je tvrdio da ne postoji mogućnost da se vrati boksu, njegovi poslednji komentari na račun Genadija Golovkina, Amira Kana i Saula Alvareza ukazuju da se sprema nešto veliko. Pobednik duela između Kazahstanca Golovkina i Britanca Kana potencijalni je Mejvejderov rival prema mišljenju mnogih bokserskih eksperata.

– Kada sam se borio i pobeđivao sve govorili su: Mejvejder se boji ovog momka. Šta ja onda uradim, pa dođem i pobedim ga. Onda kažu kako se bojim drugog momka, a ja opet dođem i pobedim ga. Došli smo do tačke da ako se borim sa ‘Tripl Džijem’ (Golovkin) ja ću opet doći i pobediti ga. Neće biti izgovora, izjavio je nedavno Mejvejder za ‘Fajttajp.kom’

Neporaženi šampion u velter kategoriji objavio je povlačenje nakon trijumfa nad Andre Betom prošlog septembra. Tada je zabeležio 49. pobedu u isto toliko borbi, čime je izjednačio rekord legendarnog Rokija Marćana. Još jedan trijumf zaokružio bi neverovatnu karijeru, i ispisao nove stranice istorije ovog sporta. Uz to svakako je primamljiva i ponuda od 40 miliona dolara koliko bi zaradio u svom jubilarnom meču.

Pripremio: Miloš Ristanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter