0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ZA MIHAJLOVIĆA NEMA ZIME: I ako ode iz Milana, biće posla

Objavljeno: 25.02.16 u 10:40

Još jedan tim Serije A voljan da bivšem selektoru Srbije da priliku.

Siniša Mihajlović ove sezone sa Milanom igra po sistemu toplo-hladno, što je uticalo da njegova sudbina na klupi Rosonera bude krajnje neizvesna, pogotovo kad se zna da Berluskoni ponekad nije sklon logičnim potezima.

Milan je kao glavni cilj postavio plasman u Ligu šampiona dogodine, ali u toj borbi zaostaje čak osam bodova u odnosu na trećeplasiranu Fiorentinu.

Kako je do kraja sezone ostalo još 12 kola, pred Mihajlovićem se nalazi veoma težak zadatak, tako da rastanak počinje da izgleda kao najverovatniji.

Ipak, to ne znači da će „bombarder iz Borova“ biti dugo bez posla. Naime, kako italijanski „Skaj Sport“ javlja, Torino je i više nego zainteresovan da ih Mihajlović predvodi naredne sezone.

No, pre toga, potrebno je da usledi rastanak sa Milanom, a teško je poverovati da će Mihajlovićevi puleni propustiti priliku – ukoliko im se ista, naravno, i ukaže – da se domognu najelitnijeg evrotakmičenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter