0
Američki fudbal

NFL: Filadelfija drma ligom – otpuštena zvezda, kvoterbek rivala opcija, trener hvali drugog dok pregovara sa trećim…

Objavljeno: 25.02.16 u 10:56

Iglsi na čelu sa Hjuijem Rozmanom baš znaju kako da razdrmaju stvari.

Iglsi su tokom jučerašnjeg dana „katovali“ jednog od najboljih igrača tima prethodnih sezona, lajnbekera Demeka Rajansa. Rajans u julu puni 32 godine, na njegovoj poziciju tu su Džordan Hiks, Kiko Alonso, Mikal Kendriks… pri tom, za očekivati je da na draftu pojačanje stigne upravo na ovoj poziciji.

No, odlazak popularnog Mufase nije jedina vest iz „gnezda“ – Robert Grifin, kvoterbek Vašingtona, Filadelfijinog divizijskog rivala, predstavlja takođe potencijalnu metu, pošto se očekuje da ga Redskinsi proglase viškom. Ipak, Iglsi će imati konkurenciju pre svega u Kanzas Sitiju, mada ne treba isključiti ni Denver, kao ni Dalas, kom je očajnički potrebna kvalitetna zamena za Tonija Roma.

Pored Grifina, Čejs Danijel predstavlja još jednu opciju. Doduše, po načinu na koji govori o njemu, reklo bi se i najveću trenera Daga Pedersona.

– Da, verujem da Čejs može biti startni kvoterbek u NFL.

Ipak, sjajan kraj sezone Bredforda naterao je Iglse da se okrenu njemu pre svih, tako da mnogo toga zavisi od Bredfordove želje i dogovora sa timom.

A ni draft nije daleko… Svakako, biće zanimljiva predsezona u timu Filadelfije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter