0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ OTKRIO: Ognjen Ožegović dobio ponudu iz Kine

Objavljeno: 25.02.16 u 17:57

Uoči utakmice 21. kola Superlige Srbije između Metalca i Vojvodine, trener Novosađana otkrio je javnosti da je prvi napadač tima blizu odlaska iz kluba.

To mu pravi određene probleme prilikom sastava tima uoči gostovanja u Gornjem Milanovcu.

– Moramo da vidimo šta će biti sa Ognjenom Ožegovićem, koji je danas dobio jednu ponudu iz Kine, pa je pitanje da li će uopšte putovati sa nama za Milanovac. U toku današnnjeg dana, znaćemo da li on odlazi ili ostaje – rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

U utakmici protiv Metalca Nenad Lalatović neće moći da računa ni na Novicu Maksimovića zbog parnih kartona. Cilj je, kao i uvek, pobeda.

– Međutim, spremni smo za utakmicu i znamo sve o njima, kao što i oni znaju sve o nama, a siguran sam da će tri boda osvojiti ona ekipa koja bolje bude ušla u utakmicu i izrazi veću želju za pobedom. Idemo tamo da damo svoj maksimum i pokušamo da iskoristimo njihove mane, koje svaka ekipa ima, pa tako i oni, ali i mi. S druge strane, potrudićemo se da neutrališemo njihove vrline i dođemo do prva tri boda u prolećnom delu sezone – istakao je Lalatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter