2
Košarka

DVE DŽIKIĆEVE ŽELJE: Partizan pojačava tim za KLS

Objavljeno: 25.02.16 u 21:28

Košarkaški klub Partizan sezonu će pokušati da napravi uspešnom, eventualnim osvajanjem Košarkaške lige Srbije, a jasno je da mu je za taj cilj potreban jači tim.

Kako prenose Večernje novosti crno-beli imaju dve konkretne želje. Prvi pik je Novica Veličković koji je raskinuo ugovor sa Trabzonom i trenutno je slobodan igrač, a svakako bi bio pojačanje na poziciji krilnog centra.

Još važnije za crno-bele je da potraže rešenje i na centarskoj poziciji pošto je Božo Đumuić povređen, a Darel Vilijams ima ugovor do kraja ABA lige. Navodno izbor je pao na Đorđa Majstorovića koji bi po završetku regionalnog takmičenja trebalo da napusti redove valjevskog Metalca.

Danas smo već pisali da Partizan želi u svoje redove dovede i jednog od najtalentovanijih crnogorskih igrača. Takođe, Aleksandar Džikić bi mogao da dobije novi posao, znate li gde?

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter