7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DERBI NIJE NI POČEO, A BOŽINOV TRAŽI PENAL: Red je više da ga sviraju

Objavljeno: 25.02.16 u 13:07

Vajeri Božinov se nada da će ovaj derbi biti „istorijski“, kad je u pitanju najstroža kazna.

Već i ptice na grani znaju da Partizanu nije suđen penal u večitom derbiju 21. godinu.

Sa tom informacijom upoznat je i napadač Partizana, Valeri Božinov:

– Znam za ovu tradiciju, ona mora hitno da se prekine! Čim istrčim na teren, prići ću sudiji i reći mu: „Bratko, ne zezaj se, 150. je derbi, prošla je 21 godina, ovo je idealna prilika da i ti i ja uđemo u istoriju večitog derbija. Samo tako će nas ljudi zapamtiti“, rekao je Božinov kroz šalu, a prenosi „Blic“.

Da li će mu se želja ostvariti, saznaćemo u subotu uveče…

0
0

7 Komentara

  1. Sad ce da ga sviraju STO POSTO!!! Lopovi su to. Prvo- imaju saldo koji je nedostizan, nama ne vredi nista i sto penala, ali zato ce ga sada svirati i posle NAREDNIH 20 GODINA OPET NEMA NISTA.
    Banda je to samo takva, LOPOV DO LOPOVA. Drugo- sa sebe ce skinuti tu famu da to niije namerno radjeno i svi ce biti zadovoljni.
    Trece- istorija ce to zabeleziti i glodjovic ciganski lopov ce uci u nju kao hrabri sudija koji se usudio da se suprotstavi rezimu i svemu sto ide uz to i SVIRAO GA JE!!! HAhahahaha ali providni ste, i dalje imate epitet LOPOVA I PRODANIH DUSA. UZALUD TRUD DZABA VAM SVE…

    0
    0
    Odgovori
  2. Potrudite se vi da pobedite bez dosudjenog penala, a ne da kao neki bednici cekate hoce li vam sudija dosuditi penal iz neke situacije. Maximalno se trudite,a pobeda ce doci kao nagrada,pozdrav,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter