3
Evroliga

ZVEZDA POD PRISMOTROM: Skauti iz NBA stižu u Vršac

Objavljeno: 24.02.16 u 15:15

Ko je na ceni od crveno-belih?

Prema potvrdama dolazaka, meč osmog kola Top 16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Anadolu Efesa biće pod budnim okom skauta iz NBA lige.

Dolaske su potvrdili skauti i operativci Memfisa, San Antonija, Šarlota, Dalasa, Hjustona, Bostona, Portlanda, Detroita, kao i pomoćnik generalnog menadžera Denvera Arturas Karnišova.

U redovima Zvezde, najverovatnije će pažnja biti usmerena na Marka Gudurića, momka koji iz meča u meč pokazuje da će biti itekako ozbiljan košarkaš, dok ne bi bilo iznenađenje da je jedna od „meta“ i Kvinsi Miler, u čiji napredak žele da se uvere.

Iako talentovani, teško je verovati da će Nikola Rebić ili Boriša Simanić imati ozbiljniju minutažu.

Sa druge strane, pored već draftovanog Čedija Osmana (draftovan u drugoj rundi prošle godine od strane Minesote), kod turske ekipe pažnja će biti usmerena na Furkana Korkmaza, beka rođenog 1997. godine, kao i godinu dana starijeg plejmejkera Oguklana Bajkana.

Meč će, zbog zauzetosti hale Pionir, biti odigran u hali Milenijum u Vršcu, u petak 26. februara od 20 časova.

0
0

3 Komentara

  1. DOLAZE ZBOG GUDURICA OPET ,COKI GA NE PUSTA BEZ PARA NA CRNO U KESI BRALE -BAS TAKO KAZE .IMA DUG UGOVOR SA GUDURICEM I UCENJUJE..NEPUSTA GA DA IGRA SPREMA A GA PRODA U TURSKU ILI RUSIJU GDE SU PARE NA CRNO PA U 24 MOZE DA ODE AL 50 POSTO OD SVIH PRIMANJA COKIJU.ZAPMTITE NIKAD U NBA NECE GUDURIC A NA KRAJU KARIJERE IMACE KOKICARU ILI FAST FOOD U PRIBOJU. AMERI NEDAJU KESU PARA A COKI BEZ KESE NECE I ZATO GA DRZI NA KLUPI. PROTI PARTIZANA NIJE IGRO NI 2 MINUTA. E DECO MOJA COKI AKO NEMOZE LEPO ON POZOVE ZVEZDANA

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakav Guduric,Miler…i ostali,oni su dosli zbog velikog maga Cokija! U Americi su odusevljeni njegovom sposobnostima i umecem…kako da od minus 17 000 000 dodjes do plusa od 9 000 000 a da ne odes u zatvor

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter