11
Domaći fudbal

UOČI 150. DERBIJA: Partizanu stiže podrška iz celog sveta (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.16 u 13:07

Jubilarni 150. okršaj dva najveća srpska kluba igra se u subotu, a crno-belima sa svih strana stižu poruke podrške.

Nekoliko bivših igrača Partizana odlučilo je da pred derbi bar rečima podrži sadašnje vedete crno-belih, poručivši im da igraju srcem, da im u glavi tokom celog meča bude da su oni „Partizan“.

Nikola Drinčić osetio je strast derbija, a jedan od njih će navijači Partizana dugu pomtiti. U pitanju je 147. večiti derbi koji je obeležio Drinčić fenomenalnim golom iz slobodnog udarca. Izabranicima Ivana Tomića, bivši vezista crno-belih je poručio:

– Svaki vaš gol navijači dobro pamte. Samo se setite da ste vi Partizan i da zajedno možete sve. Za svaki gol, za pobedu, Grobare i jug.

Još jedan od junaka u duelima sa Crvenom zvezdom, Miloš Jojić podsetio je igrače crno-belih da je ljubav prema klubu najvažnija.

Nemanja Kojić strelac pobedonosnog gola u 147. večitom derbiju, želi da se u sadašnjem timu Partizana pojavi neko o će poput njega postići gol u 90. minutu i dovesti navijače do ludila.

Vladimir Stojković se najpre osvrnuo na tešku situaciju i klubu, potom poslao poruku podrške sa željom da pokažu volju i da igraju kako znaju i umeju. Pored toga, Stojković je siguran da će Ivan Tomić odabrati pravu taktiku, jer zna kako se dobijaju ovakvi mečevi.

Uostalom pogledajte sami sve poruke podrške bivših igrača Partizana u video snimku koji je postavljen na Jutjub kanalu crno-belih.

(izvor: youtube/ FK Partizan Beograd)

 

 

0
0

11 Komentara

  1. Hahahaha jel moguće da samo cigančići komentarišu ovo? Jebao vas OFK, zna se da su dobili pare za pobedu nad Partizanom, dok vam je Vučića biće i para. Kad ode ima da ga duvate malo… A u derbiju ćemo vas pokidati, baš zato što je -29, vas ćemo iz inata karati!

    0
    0
    Odgovori
    • Dobili su pare za pobedu na terenu, a nisu dobile sudije, kao recimo na poljančetu protiv OFK, kad je Šaponjić dao gol iz čistog ofsajda.

      0
      0
      Odgovori
  2. Nisu ni svesni da će pretrpeti katastrofu a simptomatično je to što bivši veliki zvezdaši,Stojković Mustafa i Kojić,šalju podršku,kao da se još nisu dokazali.Janičari ne mogu nikad oprati svoje poreklo i pripadnost,koliko se god budu pretvarali.

    0
    0
    Odgovori
    • Baš zato što je -29 vas ćemo da odvalimo i ima to da vas boli iako ćete ostati na prvom mestu. Bitno je da vas Vučić finansira, kao što ste isplatili OFK posle prvog kola jer su dobili Partizan. Kad ne bude Vučića, nema ni Zvezdane…

      0
      0
      Odgovori
      • E moj zumbule, pa Zvezda je postizala neke rezultate i pre Vučića… Recimo Kup Šampiona… To nisu mogli da vam srede Toletegeltijatadicdacicružićvučelić

        0
        0
        Odgovori
  3. Ceo svet podrzao partizan?? Messi, ronaldo, neimar, balotelli, gde je njihova podrska?? Sa tim naslovom ste stvarno preterali..

    0
    0
    Odgovori
  4. Sve vam se svelo na to da pobedite Zvezdu,haha.Inace i ako pobedite veoma vam hladno i posle toga zar ne?
    To vam je najveci uspeh da nas pobedite.A OFK ste zabroravili aaa?Prelaz iz 2-1?Aa?
    Lepo sto nas gledate kao giganta

    0
    0
    Odgovori
  5. Da nije smesno bilo bi zalosno,al posto se javio i Balija Stojkovic onda mora covek da se zamisli!!!!!! Jel ovi ,,manekeni“iz spota jos igraju negde???? Kad su vec kao igraci u spot postavili svoje golove sto su baliju zapostavili i nisu pustili golove koje je kroz d…e prumio!!!??? Bruka za franjevacku devojcicu!!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Dzaba im podrska i da dobiju derbi nista im nece pomoci…Zvezda ih je vec pokidala ove sezone 3:1…11 pobeda vise,4 neresene manje,nijedan poraz Zvezde a 7 poraza Partizana,24 vise postignutih golova,15 manje primljenih golova,+39 gol razlika u korist Zvezde,29 bodova vise u korist Zvezde…A ima jos 14 utakmica da se odigra do kraja od toga 2 derbija,a Zvezda ima bolji tim…Znaci bice jos tumbanja tu samo tako a ovakva dominacija nije nikada vidjena u jednoj sezoni i jos dugo nece niko da je ponovi osim mozda opet Zvezda 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter