12
Domaći fudbal

ŠESTIĆ: Partizan nema čime da se suprotstavi Zvezdi!

Objavljeno: 24.02.16 u 10:35

Bivši napadač i legenda Crvene zvezde, Miloš Šestić uveren je da crveno-beli mogu lako do pobede u 150. večitom derbiju.

– Tek je početak prvenstva i obe ekipe nisu na najboljem nivou. Bilo je iznenađenja u derbijima uvek i neretko se dešavalo da u tom trenutku slabiji tim pobedi. Međutim, mislim da bez dvojice najboljih igrača Andrije Živkovića i Abubakara Oumarua Partizan nema čime da se suprotstavi Zvezdi. Teško može da iznenadi Zvezdu – rekao je za Miloš Šestić.

150. večiti derbi na programu je u subotu u 17h na stadionu Partizana.

0
0

12 Komentara

  1. Ajde neko od vas sto svaki dan po forumima koristite tu otrcanu frazu“drzavni projekat“,nek objasni sta tacno znaci drzavni projekat i kakvu korist ima drzVa od toga da jedne unisti a druge uzdigne?

    0
    0
    Odgovori
    • Vise puta ponovljena laz postaje istina.za vreme mirka u partizanu u zvezdi je bio radmilo bogdanovic.isto veliki glavonja sps u to vreme.za vreme tadica u kk cz. je bio vesic.koji je u 2 navrata pravio evropsku zvezdu gde su treneri bili bolje placeni od cele ekipe partizana.ali vi ste uporni u svojim pricama da ste na kraju i poverovali u njih

      0
      0
      Odgovori
  2. sesticu, sa naslovom se u potpunosti slazem … kako da se partizan koji se SAMOFINANSIRA suprostavi zvezdi koju drzava-vlast FINANSIRA … kao svoj drzavni projekat ?! taman posla da premijer dozvoli da mu drzavni projekat-zvezda poklekne tamo od nekog partizana koji premijer razara pune 4 godine … TU BI SE ISKAZALA SVA NEMOC GLAVNOG ODBORA STRANKE … PREDSEDNIKA STRANKE … I SAMOG PREMIJERA . ajde bre sta vam je … sestic u tekstu samo sa imenima manipulise … neka ih tamo samo jos malo …

    0
    0
    Odgovori
    • Isekli su mi struju, par puta…Nisam hteo kroz račun da pomažem glodare…To nametanje da se plaća, uopšte nije državni projekat? Znači, mani se@teorija zavere, Tegeltija ili Kalimero, biraj…

      0
      0
      Odgovori
    • U pavu si potpuno jer je u nekoliko zadnjih derbija bio partizanov 12.igrac.Pustao je faulove iz kojih ste postizali golove,svirao kontrafaulove u vasu korist,izmisljao slobodnjake oko Zvezdinog sesnaesterca itd.vrlo smisljeno i podlo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter