1
Košarka

MUTA NIKOLIĆ: Bez ‘ključne trojke’ ne možemo na Olimpijske igre

Objavljeno: 24.02.16 u 13:33

Miroslav Muta Nikolić pomoćnik selektora Saše Đorđevića, zabrinut za uspeh reprezentacije u kvalifikacijma za OI, ako Bjelica, Marjanović i Jokić ne budu mogli da igraju.

Ukoliko nije dan od njih ne bude mogao da igra za reprezentaciju, prema rečima Nikolića to bi predstavljalo pravu katastrofu:

– Plašim se da bismo mogli da ostanemo bez sve trojice igrača iz NBA. Želimo da se kvalifikujemo na Olimpijske igre u Riju, a podsećam vas da smo na EP u Francuskoj bili četvrti, jer nam San Antonio nije dao Bobija. Ako se svi jave, ne samo da ćemo biti sigurni učesnici u Riju, već ćemo ići i na medalju, jer bismo bili jaki kao zemlja, još je dodao da je ipak optimista i da bi se reprezenatcija snašla i bez njih:

– Da budem potpuno iskren, mislim da možemo i bez njih da se snađemo na kvalifikacionom turniru u Beogradu, ali ako ne budemo mogli da računamo na igrače San Antonija, Denvera i Minesote na Olimpijskim igrama, bićemo daleko slabiji. ako ne budu igrali, biće to gadna glavobolja za selektora Đorđevića – kaže Muta za Alo.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter