9
Evropske lige

JEDINSTVENO U SVETU: Jedan od najvećih klubova dobija LGBT navijače (FOTO)

Objavljeno: 24.02.16 u 23:10

Prvi slučaj u svetu i to baš u kolevci fudbala.

Šampion Engleske, fudbalski klub Čelsi, objavio je da će uskoro dobiti LGBT navijačku grupu koja će zajedno sa mnogim drugim navijačkm grupama na Stamford Bridžu bodriti ‘plavce’ u narednim sezonama.

Glavni pokretač ovog ‘projekta’ je Ed Konel, pripadnik LGBT populacije i veliki navijač Čelsija i od ovoga očekuje da će se smanjiti homofobija čak i na stadionima, i pored ekstremnih navijača po kojima je ovaj klub poznat na ‘ostrvu’.

– Klub je ponosan na naše različitosti i zbog činjenice da gradi mostove među ljudima. Želimo dobrodošlicu svima, bez obzira na rasu, religiju, seksualnost ili pol – saopšteno je na zvaničnom sajtu Čelsija.

0
0

9 Komentara

  1. pa navijaci vucicevog kluba imaju te navijace, vec 7-8 godina, cak su im ti iz duginih boja poklonili ili pozajmili 10.000 EUR, pre 6-7 godina….ono kad su slali sms poruke za isplivavanje iz minusa

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter