2
Košarka

BIVŠI AS ISKREN: Postoje tri razloga zbog kojih se nisam vratio u Partizan

Objavljeno: 24.02.16 u 09:09

Bivši krilni centar zbog velikog poštovanja prema treneru nije želeo da ponovo bude u crno-belom.

U intervjuu za crnogorske „Vjesti“, bivši košarkaraš Partizana, a sada uspešan trener, Dejan Milojević govori o tome zbog čega nije hteo da zameni Duška Vojoševića na klupi crno-belih.

– Zbog tri stvari nisam hteo u Partizan. Prvo, Dule Vujošević nije hteo mirno da ode, a ja sam prijatelj sa njim. Puno mi je pomogao kada mi je bio trener, nisam hteo da ja budem taj koji će ga zameniti – rekao je Milojević.

Nije samo Vujošević jedini razlog što se nije vratio:

–  Zvao sam Nikolu Ivanovića da pređe u Megu i kakav bih ja čovek bio da sam otišao čim je on stigao. Takođe, poziv je stigao 15 dana pred početak lige, kada sam već odradio čitave pripreme sa Megom, sa igračima za koje sam vezan. Ne mislim da sam pogrešio, jer imam moralne principe koje poštujem. Srećom, sve je ispalo u Partizanu kako bi trebalo. To je klub koji volim, a Džile je moj kum i sa njim će Partizan opet ići stazom starih uspeha – istakao je Milojević.

Milojević je prošlog vikenda predvodeći ekipu Mega Leksa, trijumfovao u Kupu Radivoja Koraća, pobedom u finalu protiv Partizana.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter