1
Evrokupovi

A OD FLAMINIJA – SMRSKAN TELEVIZOR: Francuz doveo do ludila navijače Arsenala (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.16 u 11:05

Samo 47 sekundi na terenu bilo je dovoljno francuskom internacionalcu Matju Flaminiju da dovede do ludila navijače Arsenala.

Name toliko je prošlo vremena od momenta kada je ušao u igru do trenutka kada je skrivio penal iz kog je Barselona došla do ogromnih 2:0 u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Komentari navijača Arsenala posle ovog poteza Flaminija blago rečeno nisu bili prijatni, a britanska atletičarka tačnije bacačica koplja i bronzana olimpijka sa Olimpijskih igara u Londonu čak je u tom momentu bacila daljinski na svoj novi televizor. Čini se da televizor više nije za upotrebu.

Na kraju Barselona je u Londonu golovima Mesija savladala Arsenal sa 2:0 i gotovo da se ne postavlja pitanje ko će od ova dva tima da nastavi igranje u Ligi šampiona.

0
0

1 Komentara

  1. ne znam zbog cega su navijaci partizana toliko bili iznervirani njegovim potezom, ako mozete pojasnite taj deo teksta 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter