0
Evropske lige

PRORADIO: Nikola Komazec dao prvenac u dresu Dinama iz Batumija

Objavljeno: 23.02.16 u 15:10

Srpski fudbaler Nikola Komazec postigao je prvi gol u dresu Dinamo Batumija na utakmici 17. kola fudbalskog prvenstva Gruzije, u kojoj je njegov tim remizirao sa šampionom te zemlje Dilom 2:2 (2:1).

Komazec je čitav meč odigrao na visokom nivou, a doveo je svoj tim u vođstvo pogotkom iz jedanaesterca već u osmom minutu susreta. Izjednačio je deset minuta kasnije Otar Marcvaladze, da bi Temuri Šonija 6 minuta pre kraja prvog poluvremena ponovo doneo prednost Dinamu. Marcveladze je svojim drugim golom u 62. minutu postavio konačan rezultat.

Dila je trenutno drugoplasirana ekipa nacionalnog šampionata, a prošlog jula je u kvalifikacijama za Ligu šampiona ispala posle dvomeča od Partizana.

Dinamo Batumi posle ovog remija ulazi u borbu za mesta koja vode u Evropu. Posle 17 odigranih kola ima osvojenih 30 bodova i deli četvrtu poziciju na tabeli.

Komazec je nedavno potpisao ugovor do kraja sezone sa vicešampionom Gruzije, gde je stigao iz norveškog Haugesunda, a ovo mu je bio tek drugi meč u dresu Batumija.

Batumi je prethodnog vikenda u prvom kolu prolećnog dela šampionata slavio na gostovanju protiv Zugdidija sa 1:0, a već u subotu ga očekuje novo gostovanje – ekipi Kolhetija iz Potija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter