5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NIKOLA IVANOVIĆ: Čekao sam Duleta i Partizan, ali je Miloje znao šta želi!

Objavljeno: 23.02.16 u 17:08

Plejmejker Mega Leksa, Nikola Ivanović proglašen je za MVP finalnog meča Kupa protiv Partizana, tima na čijem je bio skeneru letos.

Mladi crnogorski reprezentativac se osvrnuo na letošne interesovanje crno-belih i objasnio je zašto je izabrao Mega Leks.

– Tih dana sam određeni period stvarno bio u dilemi. Ali, cela priča vezana za Partizan je bila nesigurna. Nisam znao šta me čeka, da li će Dule Vujošević ostati trener… Sa druge strane, Milojević mi je tačno rekao šta da očekujem ako dođem u Megu – rekao je Ivanović za Sportski Žurnal i nastavio:

– Rekao je da će imati veliko poverenje u mene. Da tu dolazim kao najiskusniji, jedan od najstarijih i da ću kao takav imati svoje minute, da će na meni biti velika odgovornost.

Mega Leks je osvojio prvi trofej u istoriji kluba Kupa Radivoja Koraća, a u česnik je i fajnal-fora ABA JTD lige.

0
0

5 Komentara

  1. @Smit Stam pricas ti, izgleda da pratis kosarku zadnje dvije godine, bili ste u stuaciji kada niste igrali ni finale kls.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije valjda da bi bio toliko lud da prihvatis poziv partizana,propalog i raspalog kluba.Sa njima nema trofeja,uvideo je to i Muric,kji je izjavio da dolazi da osvaja trofeje a otici ce bez ijednog osvojenog,kao i svi igraci koji su trenutno u tom klubu.

    0
    0
    Odgovori
    • Ovo ti je najgori tim Partizana u poslednjih 40 godina i ovaj tim se bori za trofeje, a nemoj da ti pricam sta je bilo sa vasom Zvezdom pre samo 5 godina.

      0
      0
      Odgovori
    • Ti si verovatno navijac ugasene Crvene ili ti sada novoosnovanog Corinog kluba. Partizan je i sada kada je najslabiji u svojoj istoriji za vas gigant sto se i pokazalo na zadnja dva meca. 9 000 000 vam je budzet i nista … e muko ciganska

      0
      0
      Odgovori
      • Pozdravili te drugari iz Igokeje na celu sa Dodikom ne zaboravi sine gde biste sad bili da vam Dodik nije dao ime Partizan-Igokea!!!!Nemoj da si veverica i zaboravljas,a to sto Covic sada daje Zvezdi nije spirno kao ni tada kad su vama preko Banjalucanke upumpavali lovu!!! Prali ste se preko Dodika dok vam Nastasic nije od transfera kupuo ves masinu!!!!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter