19
Domaći fudbal

KO JE IZ PARTIZANA TOTALNO NEOBAVEŠTEN? Nisam do sad čuo za Zvezdu, pratio sam evrotakmičenja!

Objavljeno: 23.02.16 u 21:28

Prvotimac crno-belih otkrio da je za narednog rivala u prvenstvu nije čuo dok nije postao član Partizana.

Sedrik Gogua, akvizicija Partizana u poslednjoj liniji, rekao je za „Novosti“ da do dolaska u Humsku nije čuo za Crvenu zvezdu:

– Iskreno, kada sam igrao u Finskoj znao sam samo za Partizan, pošto sam pratio utakmice u evropskim takmičenjima. Za Zvezdu nikada nisam čuo dok nisam došao u Srbiju. Znam da je Partizan često igrao Ligu Evrope, pratio sam i jesenas učinak crno-belih, tako da sam dobro pripremljen stigao u Beograd, rekao je Gogua.

Takva situacija se ipak bitno promenila u poslednje vreme:

– Pogledao sam neke klipove sa derbija, na televiziji sam posmatrao košarkaški derbi, sve je sjajno, teško opisivo rečima. Atmosfera je, čini mi se, takva da može bez ikakvog preterivanja da se poredi sa najvećim evropskim derbijima kakvi su Barselona – Real ili Mančester junajted – Mančester siti, zaključio je fudbaler iz Obale Slonovače.

0
0

19 Komentara

  1. Seljoberi grobarski Zvezda je i posle 91 i Barija i Tokija igrala grupu KES-a 1992,pa u grupama Uefa Kupa 2006/7 i 2007/08,pa igrali su nekoliko puta sesnaestinu i osminu finala Kupa pobednika Evropskih Kupova 90tih i posle 2000te,nemate pojma kakvih 25 godina ke*ate ko foke…1 KES,1 Interkontinentalni Kup,2 Srednje Evropska Kupa,17 medjunarodnih turnira…Vicesampioni Uefa Kupa i UEFA Super Kupa i jos 2 finala medjunarodnih turnira…Plus jos oko 20ak Evropskih polufinala,cetvrtfinala,osmina i sesnaestina finala vas smrditizan to nece nikada dostici ni blizu,puknite od muke!

    0
    0
    Odgovori
  2. ha ha ha ,sto bi cuo za neki nizerazredni klub sa balkana koga nema nigde zadnjih 25 godina i duguje 50 miliona evra , za vas znaju samo vasi romi iz marinkove bare ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ……………smrc ,smrc

    0
    0
    Odgovori
    • E seljo Radasine, tvoj klub ima trofejnu salu velicine cipelarnika! Nikada nista necete osvojiti u evropi zato vas i boli titula „drugi najtrofejniji klub“ u Srbiji! A kad se zna gde ste osnovani onda bi to drugo mesto ipak pripalo Vojvodini!

      0
      0
      Odgovori
  3. Odavno nisam se ovako nasmejao..haha
    Pa ko da zna za vč.zvezdu…ma sad i neka ispadnemo iz lige haha kad sam ovo video…hahahahahha

    0
    0
    Odgovori
    • Možeš ti izkompleksirani da se smejes koliko hoćeš, ali kad god pogledaš u pehar Lige Šampiona, hteo ne hteo, videćeš ugravirano RED STAR BELGRADE…
      A sad ispadaj iz lige…

      0
      0
      Odgovori
  4. Evo malo za pametnjakovice i o grupi koju samo sanjamo!1 kolo.Sampa.-Zvezda 2:0.2kolo Zvezda-Anderleht 3-2,3kolo Panatanaikos-Pancev 0:2,4kolo Zvezda-Pao 1:0.5 kolo Zvezda-Sampa 0:2.6 kolo anderleh-Zvezda 3:2.tabela ili da prevedem tablica.Sampdorija 8bodova 2mesto ZVEZDA 6,trece mesto Anderleht 6,4Pao 4boda.Sinak pa ne pisete vi istoriju nego cinjenice!!ajmooooo

    0
    0
    Odgovori
  5. Hahaha hahahaha hahahaha goguaaaaaaa hahahahaha…nije čuo za zvezdu hahahaha…ko je čuo za njega..uvijek nezgodni goguaaaaaaa hahahaha hahahaha…jeli ovo moguće….ali kako se napale ovi na ovu izjavu hahahaha…pa njemu majka nije znala dje igra..haha…

    0
    0
    Odgovori
  6. Videlo se odmah da si fudbalska neznalica,kako praktično,tako i teorijski.Svako ko se iole ozboljno bavi fudbalom,mora da zna za bivše evropske i svetske šampione,to je nešto kao bukvar u prvom razredu osnovne škole.Naravno,ti kao i tvoj mali klub,to nikada nećete postati jer ste predodređeni samo za male stvari.Praktični deo će ti objasniti Hugo i kompanija,strpi se za koji dan i biće ti sve mnogo jasnije.

    0
    0
    Odgovori
  7. Covek je sto posto u pravu, i ne samo on nego vecina stranih mladih fudbalera nije cula i ne zna za fk zvezdu, pa kako bi i znali kada zvezda vec 25godina ne igra evropu.
    Mi smo Maccabi a ko ste VI?????????????????????

    0
    0
    Odgovori
    • Nemate vi sinak grb na spicu lige sampiona vec kup sampiona a to je miljama daleko, a sto se tice grupnog takmicenja lige sampiona i o tome ce te da sanjate jos dugo kako stvari stoje moj sinak

      0
      0
      Odgovori
      • Kad je kup sampiona bio tako nebitan, sto ga vi niste osvojili?! I koji pehar ste osvojili van ove zemlje? Pogledaj, raspitaj se sta je sve Zvezda osvojila i onda se sakrij u neku rupu!

        0
        0
        Odgovori
        • Osvojili smo Kup Sajamskih gradova koji je preteca Kupa UEFA! Za tvoju informaciju…

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter