5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROLAZI KROZ ‘PAKAO’: Vitese ne računa na ‘vunderkinda’ poniklog u Humskoj!

Objavljeno: 22.02.16 u 19:43

Momak koji je potrčao u „beli svet“ sad se sigurno kaje što nije sačekao šansu u Partizanu.

Reč je o Danilu Pantiću, veznom fudbaleru koji ozbiljan fudbal nije igrao skoro godinu i po dana, od kada je prošle zime napustio Humsku i potpisao za Čelsi. Za mesto u timu „plavaca“ se nije izborio, te je poslat na kaljenje u bratski klub Vitese, ali se ni u Holandiji nije natrčao za „bubamarom“. Sada ni žuto-crni više ne računaju na Srbina.

Danilo želi da igra, a mi smo mu rekli da ćemo razmisliti o tome ukoliko postoji neki klub koji je zainteresovan. Mora da razume da postoji konkurencija, a kod nas ima dosta kvalitetnih igrača, pa je gužva. Nekoliko liga je otvoreno za njega – rekao je trener Vitesea, Rob Mas.

Strateg Vitesea je takođe rekao da će se klub konsultovati sa Čelsijem iz kog je Srbin došao na pozajmciu.

– Konsultovaćemo se i sa Londonom, razgovaraću sa tehničkim direktorom Moom Alahom, a dok se sve to ne reši Danilo neće biti deo tima. Potreban nam je igrač koji je potpuno fokusiran, a on trenutno traži drugi klub – zaključio je Mas.

0
0

5 Komentara

  1. Nažalost isto čeka i Živkovića, ako nebude igrao u subotu protiv ciganšture više mu neće dati u prvi tim,to mu je zadnji voz. U jednom momentu se činilo da je živkovićev otac manje alav od Pantićevog ali i on je rešio da uništi svog kao i Pantićev što je urnisao Danila. Šteta Pantić je bio dobar ,,štof,, a Žile je već izrastao u Asa.

    0
    0
    Odgovori
  2. To su ti talenti partizana koje je tole gurao u reprezentaciji…cim odu iz partizana-odma sut karta! Sadasnji kapiten partizana Sasa Ilic je najbolji primer za to jer ga niko nije hteo pa je celu karijeru igrao u partizanu i jos uvek igra iako ima skoro 40 godina jer nije zaradio dovoljno para

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter