6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEMI ZA PARTIZAN: Vlahović ili Fofana napadaju Zvezdu?

Objavljeno: 22.02.16 u 00:29

Partizan je danas proažen od OFK Beograda na prolećnoj premijeri, ali glavobolje pred „večiti derbi“ su mnogo veće.

Naime, crno-beli nemaju potpuno zdravog napadača pred 150. „večiti derbi“. Abubakar Oumaru odbija da igra za Partizan, dok je Valeri Božinov teže bolestan nego što se u prvi mah činilo. Kako prenosi Sportski žurnal, Bugarin je zadobio gnojnu anginu i nije u mogućnosti da govori. Samim tim bi i oporavak mogao da potraje mnogo duže od predviđenih nekoliko dana, što bi značilo da „Batko“ preskače meč sa Crvenom zvzedom.

Ako se Valeri Božinov ne oporavi bar do četvrtka, Ivan Tomić bi na raspolaganju imao dva napadača. Neiskusnog Dušana Vlahovića (16 godina) i Beka Fofanu koji je, čini se, daleko od prave forme.

0
0

6 Komentara

  1. Samo moze zvezda da pusti ili namjesten mec da bude ovi pustili ofku, zvezda njih u derbiju! Mutni poslovi, glupo je partizan ovako jaku zvezdu da dobije!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Najnovija vest iz tabora franjevacke devojcice:u derbiju napad predvodi Bjekovic,beka igra Stojkovic,centar half Petric i na golu Pandurovic,sa klupe sansu vrebaju Milosevic,Kezman,Zupic,Golac i Omerovic!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Krcune, ti li si? A ne, sad više niste iskreni komunisti koji plaču na vest da je umro drug Tito i grle se sa navijačima Hajduka… Sada ste stubovi SrBstva i obožavaoci Draže Mihajlovića. Ako sutra (ne daj Bože) Hrvati okupiraju Srbiju, postaćete obožavaoci Tuđmana, to je bar jasno jer ste licemeri kakve svet nije video!

      0
      0
      Odgovori
  3. Odlazite iz kluba vise lopovi…Oteraste Milinkovica trenera da bi ovi vodili klub ….Uprava komplet napolje i ovaj nesretni Ilijev i Tomic mars

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter