0
Ostali sportovi

NEKI SU VEĆ OBORENI: Atletska kuća motivacija za nove rekorde

Objavljeno: 22.02.16 u 13:56

Ovog vikenda se ostvario san mnogih. Kraljica sportova konačno je dobila krov nad glavom i mesto gde će naši talenti moći da treniraju 365 dana u godini.

U subotu je održano Prvenstvo države za mladje pionire/ke i mladje juniore/ke , a juče Prvenstvo države za seniore/ke.

Srpska atletičarka Amela Terzić ove nedelje pobedila je u trci na 800m sa rezultatom dva minuta i devet sekundi.

– Jako sam srećna što sam danas mogla da trčim u novoj dvorani. Igrom slučaja nisam trčala svoju disciplinu ali sam zadovoljna postignutim – rekla je Terzićeva.

Atletska dvorana ove nedelje donela je sreću mnogim takmičarima, medju kojima se našao i mladi talentovani Elzan Bibić koji je oborio državni rekord na 3000m.

– Prvi put sam trčao u dvorani i ovo je za mene bio veliki izazov. Zimski deo priprema sam uradio odlično, tako da sam se ovome i nadao. Očekuje me Balkanijada u Istanbulu na kojoj se nadam da ću trčati još brže – rekao je Bibić.

On je deonicu od 3000m istrčao za osam minuta 12 sekundi i tri stotinke i tako oborio državni rekord za starije i mladje juniore.

Sledeće takmičenje koje će se održati u dvorani biće Internacionalni miting prvog marta, koji će okupiti naše najbolje atletičare.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter