0
Evropske lige

IZ KOPAČKI U FOTELJU: Toti na kraju sezone postaje direktor Rome

Objavljeno: 22.02.16 u 10:12

Kapiten fudbalera Rome Frančesko Toti na kraju sezone završiće karijeru i postati direktor kluba, rekao je danas generalni menadžer Mauro Baldisoni.

Baldisoni je izjavio da će „Princ Rima“ najmanje narednih šest godina biti na funkciji direktora.

– Postoji šansa da nastavi da igra i posle juna, ali će rešiti predsednik Palota u razgovoru sa Frančeskom. Predsednik je već rekao da će Toti imati svoje mesto u klubu. Kod nas se ništa nije promenilo posle poslednjih dešavanja, Toti će se vratiti u tim za sledeći meč, rekao je Baldisoni za Skaj Italija, a prenosi Tanjug.

Čelnik „vučice“ ističe da klub nije pokazao nepoštovanje prema Totiju oko produžetka saradnje, iako bi igrač voleo da nastavi da igra.

– Imamo veliko poštovanje prema Frančesku. Postavio je mnogo rekorda u Romi i smatramo da je najbolji fudbaler u istoriji italijanskog fudbala, zaključio je Toti.

Toti će u septembru proslaviti 40. rođendan, a celu karijeru proveo je u rimskom klubu za koji je odigrao 749 utakmica i postigao 300 golova, a uz to je osvojio titulu Serije A i po dva Kupa i Superkupa Italije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter