3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽINOV PORUČIO DA JE SPREMAN: A onda se javio Džigi i rekao da u Veroni nema Teatro (FOTO)

Objavljeno: 22.02.16 u 20:32

Valeri Božinov se javio na Instagramu i poručio da je prehlada prošlost i da je spreman za derbi, a onda je usledilo urnebesno dopisivanje sa Nikolom Ninkovićem.

Za Bugarina je gnojna angina prošlost. Valeri Božinov se obratio Grobarima rečima ohrabrenja, da se oporavio i da će biti spreman za meč sa Crvenom zvezdom u subotu. Ta vest posebno je obradovala bivšeg krilnog napadača crno-belih Nikolu Ninkovića, sada člana Kjeva. Ipak, popularni Džigi se „požalio“ Batku na život u Veroni.

– Danas se osećam mnogo bolje, molim sve fanove Partizana da za vikend dođu na stadion JNA i budu naš 12 igrač – napisao je Božinov, čiji je status lajkovao Nikola Ninković.

Potom je Bugarin pitao Džigija kako mu je u Veroni, na šta je stigao urnebesan odgovor od strane Nikole Ninkovića.

– Super maci, pravi za mene grad ljubavi. Nema Teatro, Kasinice i kafanice. Brate, moraš da igraš u subotu, ne možemo gol da damo. Ajde protiv cignče ono tvoje tak-tak i gooool – napisao je Ninković.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter