4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Tomić stavio trećeg špica u napad (SASTAVI)

Objavljeno: 21.02.16 u 13:42

Fudbaleri Partizana prolećni deo sezone otvaraju gostovanjem OFK Beogradu, ali ne na Karaburmi nego na stadionu Obilića na Vračaru.

Novi trener Ivan Tomić odlučio je da za današnji meč malo promeša karte pa će na teren izaći tim koji je malo ko očekivao.

Ono što se zanlo je da će Kljajić biti prvi golman ispred Šaranova, međutim već u odbrambenoj liniji postoje dva „iskakanja“. Na desnom beku umesto Bandalovskog počeće Vulićević, a na mestu štopera umesto Gogue mladi Stevanović.

Poziciju zadnjeg veznog pokriće Ivan Petrović koji je u jesenjem delu sezone praktično bio otpisan, a ispred njega igraće Brašanac i Saša Ilić. Nešto istureniji trebalo bi da bude omladinac Birmančević, kao i Nemanja Mihajlović, dok će u špicu ipak biti Ismael Beko Fofana, a ne kao što je najavljeno Abubakar Oumaru umesto bolesnog Valerija Božinova.

Kada je u pitanju domaćin trener Dragan Radojičić izveo je najjači mogući tim na koji u ovom trenutku može da računa.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Superliga Srbije, 23. kolo

14.00 OFK Beograd – Partizan

Stadion: Obilića (Beograd)
Gledalaca:
Sudija: Dejan Filipović

OFK Beograd: Čupić, Vukobratović, D. Stojković, Planić, Jovović, Andrić, Liščević, Pejović, Martinović, Avramovski, Belaković

Partizan: Kljajić, Vulićević, Stevanović, Jovanović, Bogosavac, Petrović, Brašanac, Saša Ilić, Birmančević, Mihajlović, Fofana.

[/stextbox]

0
0

4 Komentara

  1. Opet ubaceni elementi,trojanci u klubu,sad su pod imenom Tomic,Ilijev…iako su dugogodisnji partizanovci.Neka samo nastave ovako,kako rekose braca Bugari,cilj je svaku utakmicu da pobedimo do kraja a Zvezdu da zgazimo,hahahahahahahahahahaha.
    Cirkus od kluba,igraca,strucnog staba,uprave,navijaca…

    0
    0
    Odgovori
    • Godinama se to dešavalo, pa je bio penal, gol iz ofsajda, crveni karton… Sada ili nemaju više para, ili ne smeju da uzmu… A čim se sudi normalno-potop…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter