0
Domaći fudbal

FOTO: Aleksandar Ilić

RASTAVAC ZADOVOLJAN: Ovo je bilo blizu maksimuma!

Objavljeno: 21.02.16 u 17:23

Trener niškog Radničkog Milan Rastavac rekao je da je izuzetno zadovoljan današnjom pobedom nad Javorom, za koju je kazao da će biti podstrek njegovim fudbalerima u nastavku sezone.

– Čestitam igračima obe ekipe, jer je teren bio izuzetno težak za igru. Ovo što smo pružili veoma je blizu maksimuma u ovom periodu i ova pobeda će nam biti podstrek za nastavak sezone, rekao je Rastavac novinarima posle utakmice u Nišu.

Radnički je na Čairu savladao ivanjički Javor sa 2:0, u 23. kolu Super lige, kojim je počeo prolećni deo prvenstva.

Rastavac je kazao da je utakmica bila teška, sa mnogo naboja, protiv kvalitetne i stabilne ekipe iz Ivanjice.

Trener Radničkog je posebno pohvalio strelca prvog gola Miodraga Todorovića.

– Volim pre svega da se pohvale svi. Todorović je mlad igrač, dobio je šansu i vratio je veoma značajnim golom. Pomoćićemo mu da nastavi još bolje, a ne da se zaustavi na ovom učinku, naveo je Rastavac.

Trener Javora Mladen Dodić rekao je da je Radnički sasvim zasluženo pobedio.

– Desilo se ono čega sam se pribojavao. Velikim greškama smo omogućili Radničkom da dodje do šansi i do dva gola. Kažnjeni smo za sve greške. Ostaje nam da izvučemo pouke, rekao je Dodić.

On je pohvalio Radnički, za koji je rekao da je odlična i iskusna ekipa, koja ume da igra na rezultat, ali i u kontinuitetu.

Radnički će u narednom kolu igrati protiv Mladosti u Lučanima, dok će Javor dočekati Voždovac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter