8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVAN TOMIĆ: Nije moglo gore…

Objavljeno: 21.02.16 u 16:10

Ivan Tomić bio je vidno razočaran posle poraza od OFK Beograda na svom debiju na klupi Partizana.

– Najgori mogući scenario po nas. Prvo poluvreme smo odigrali dosta dobro i postigli pogodak. Usli smo u drugo poluvreme sa željom da nastavimo tako, ali nam je primljeni pogodak iz kontranašada nam uneo dosta nervoze. Mnogo je bilo grešaka, gubili smo loptu tamo gde nismo smeli. Posle smo pokušali na potpuno pogrešan način da se vratimo i to je prouzrokovalo drugi gol OFK Beograda – izjavio je za ‘ArenuSport’ odmah posle utakmice trener Partizana Ivan Tomić.

Usledilo je pitanje o predstojećem 150. večitom derbiju, o kom je Tomić kratko rekao:

– Sada svi zajedno moramo da podignemo glavu. Da izanaliziramo dobro ovu utakmicu i da se na pravi način pripremimo za derbi na našem stadionu. Imamo sedam dana ispred sebe da budemo spremni, da na pravi način uđemo u nju i probamo da dobijemo taj derbi – istakao je Ivan Tomić.

0
0

8 Komentara

  1. Tomicu, debilu, nije Partizan Real da ima 36 igrac KOJI MOGU UVEK DA IGRAJU ZA PRVI TIM. Partizan ima 4-5 igraca sposobnih da igraju u nasoj SJL. Pa ti mora da molis taj deo tima da igra , a ne da se kurcis I da glumis autoritet. Ti si govno , samo tako kao sto ti radis za 3-4 kola , moraces da ides iz kluba, jesi li ti svestan toga. Sad ce vas Zvezda rekordno pobediti. Ja sam I pre pocetka utakmice sa OFKOm rakao da ces izgubiti. Deca koju forsiras , samo ces ih upropSTITI, VOLE JEDAN. Vodi racuna ako si placen da upropasits Partizan , da ce to kad tad da se sazna.

    0
    0
    Odgovori
  2. Tomicu podnesi ti lepo ostavku i ne dozvoli da te ova SNS lopovska uprava provlaci kroz blato.Verovatno su ti u decembru obecavali kule i gradove,ali si verovatno svestan u kakvo si se blato zaglavio.
    Sto se tice derbija,tu slobodno ocekuj poraz,samo je pitanje sa koliko ce golova razlike biti.

    0
    0
    Odgovori
  3. tomicu , treba da te je sa ilijevim sramota i odmah-sad OSTAKU NEopozivu podneses. pravi GROBARI ( oni koji nisu placeni da se partizan ursi-ugasi ) medu vama je puno ULJEZA … ODMAH-DANAS-VECERAS U PARTIZANU SA GOLCOM, BJEKOVOCEM, MIRKOVICEM … TREBA PUC NAPRAVITI … i ovu djubrad od NEljudiusranom motkom iz partizana najuriti … da sutra NE bude kasno jer ce pored sporskog rezultata … partizan da se FINASIJSKI toliko urusi i sa TRULOM-PREZADUZENOM zvezdom izjednaci …a to je konacan cilj ljudi u i oko zvezde … kao u kosarci da BANKOMAT bez problema radi … tomicu i ti ilijev , zar treba da se vise ponavljam , NAPUSTITE partizan ODMAH-SAD.

    0
    0
    Odgovori
  4. Po ovoj kratkoj analizi se vidi koliko ne znas… Druze, dobro prvo poluvreme kazes? Strasne stvari, toliko godina si u fudbalu i opet ovako razmisljas, ne samo ti vec i mnogi pre tebe. Gde ti je ofanzivni vezni? Zasto imamo toliko veznih kojima je najveca vrlina citanje protivnika i borbenost? Sta ce nam 3 takva igraca kod nepovoljnog rezultata? Pa je*** mu m##### zar je moguce da niko od vas „strucnjaka“ nema mu#* ???

    0
    0
    Odgovori
  5. Pa sta si ocekivao koji k***c sa ovom decom???Nista nisu ta deca kriva, oni su dali svoj maximum.Kriva je uprava sa svojim bombama!

    0
    0
    Odgovori
  6. A sta da dobijemo kad nam oni zavukose dva a sta ocekivati od najboljeg napada ?Ja cu da ti kazem ocekuj katastrofu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter