1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DAMJAN LE TALEK: Nije moje da postižem golove, Zvezda mora da pobedi u derbiju!

Objavljeno: 21.02.16 u 22:00

Novajlija u redovima Crvene zvezde, Damjan Le Talek debitovao je golom, a za predstojeći „večiti derbi“ najavljuje pobedu.

On je istakao da njegov primaran posao nije da postiže golove, te da po tom pitanju navijači ne očekuju mnogo.

– Nisam golgeter, moj posao je sasvim drugačiji. I zato je moje zadovoljstvo zbog gola veće. Najvažnija je bila pobeda – istakao je Le Talek i nastavio o lošoj igri tima protiv Mladosti:

– Nisam fit i nije mi lako. Međutim, sa svakom novom nedeljom biću sve spremniji, time i bolji. Naravno, Zvezda može bolje da igra od ovoga. Ali, ako sagledamo činjenice da nismo imali takmičarsku utakmicu dva meseca, ja čak tri, onda možemo da kažemo da je ovo bila dobra predstava.

Ipak, pred duel sa Partizanom, Le Talek najavljuje pobedu Crvene zvezde.

– Slušao sam mnogo toga o toj utakmici. Nisam igrao derbi, ali znam da je naša obaveza da pobeđujemo, jer smo lideri – zaključio je Le Talek, a prenele su Novosti.

0
0

1 Komentara

  1. Ja sam Grobar,ali bez sumnje ce da nas pobede.Jos bez Abubakara,Bozinova koji je povredjen,Zivkovic ne se da igra,Kljajic na golu umesto Saranova,pa ako ste doveli Saranova sto ga ne stavljaten na gol?Kljajic brani za rad i za Teleoptik,a koliko je dobro branio ne pitaj!Jos kad dodje vest da Gogua povredjen…..Pustite Zivkovica da igra,i onako ce da ostanete bez 2.5 miliona

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter