1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ANDREJ ČERNIŠOV: Kako tek Nenad Lalatović psuje, to ni u Rusiji nema!

Objavljeno: 21.02.16 u 19:46

Trener Spartaka odgovorio je otvorenim pismom na optužbe Nenada Lalatovića da ga je Rus tokom utakmice psovao. Černišov je istakao da ga je strateg Vojvodine gađao flomasterom.

– Posle utakmice, krenuo sam ka centru terena da se pozdravim sa sudijama. Tamo sam zatekao trenera Lalatovića koji je povišenim tonom vikao na njih. Obratio sam mu se rečima da nema potrebe da, posle dva crvena kartona i penala bude nezadovoljan suđenjem. Na to sam kao odgovor dobio salvu uvreda i psovki na moj račun. Takve psovke u Rusiji nisam čuo. Sve vreme je vikao, pretio, pljuvao nekoliko puta u mom pravcu, a na kraju me je i gađao flomasterom što se sve može videti na video snimku.

– Pored svega toga, na konferenciji za medije sam izjaavio da je to mala čarka izazvana tenzijima na terenu i značajem utakmice za oba kluba. Posle današnje rekcije, u kojoj sam izvređan i okrivljen od strane kolege Lalatovića, morao sam da se obratim medijima, istine radi.

– Koliko sam upoznat, ovo nije prvi, sličan, ispad Lalatovića, tako da to govori više o njemu nego o meni. Pored svega, nadam se da će gospodin Lalatović smoći snage da mi se javno izvini. Povodom ovog dešavanja, ne želim da ulazim u dalju polemiku. U subotu imamo vrlo važno utakmicu protiv Rada. To je jedina stvar na koju ću biti fokusiran – napisao je Andrej Černišov u otvorenom pismu.

0
0

1 Komentara

  1. Јој ти се не јављај молим те, испалио си ове са Арене спорт да гостујеш у емисији у 5 до 12 буквално, људи су ти нудили превоз до Бг-а и назад а ти си то оправдао некаквом прехладом! Не јављај се ти квази тренеру! Напред Лалате!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter