3
Košarka

FOTO: STARSPORT

UPOZORENJE: Grobari i Delije pamet u glavu, sudije dobile uputstvo kad da prazne Čair

Objavljeno: 20.02.16 u 14:05

Večeras od 21 sat na programu je drugi polufinalni meč Kupa Radivoja Koraća u kom će se sastati Crvena zvezda i Partizan.

Predostrožnosti radi sudije i zvanična lica meča dobili su uputstva kako da reaguju ukoliko sa tribina bude uvreda na ličnoj osnovi odnosno vređanja porodica učesnika događaja.

Kako prenosi Blic u slučaju da se to desi navijači koji budu nepristojno skandirali biće dva puta opomenuti, a u slučaju da nastave sa istim repertoarom usledilo bi pražnjenje dela tribine sa kog dolaze uvredljive parole.

Pravilo važi podjednako za obe strane i navijače Crvene zvezde i navijače Partizana.

Podsećamo da je tokom četvrtfinalnog duela između Partizana i FMP-a na par momenata prekinuta utakmica jer su navijači crno-belih upućivali pogrdne parole na račun majke igrača tima iz Železnika.

Jeste li pročitali lošu vest za obe strane vezanu za večerašnji meč i znate li kome veću prednost daju kladionice?

0
0

3 Komentara

  1. „pamet u glavu“ nemaju je ni jedni ni drugi ni za ispod nokata.Evo ga ovaj car dusan i njemu slicni sa obe strane.Zbog takvih ucim cerku da navija za arsenal.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter