0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SIMONOVIĆ: Niš je naš grad, protiv Partizana šanse su 50:50

Objavljeno: 20.02.16 u 08:43

U sjajnoj atmosferi prepunog Čaira Crvena zvezda je u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća savladala ekipu Smedereva rezultatom 89:44.

Pobedom nad izabranicima Zorana Todorovića crveno-beli su izborili plasman u polufinale i novi večiti derbi, koji će biti odigran u subotu od 21 čas.

Jedan od iskusnijih u redovima branioca trofeja Marko Simonović smatra da je Crvena zvezda opravdala ulogu favorita protiv ekipe Smedereva.

– Čestitam ekipi Smedereva koja je izborila plasman na završni turnir Kupa Radivoja Koraća. Oni imaju dosta problema, nadam se da će se to rešiti i da će momci neometano raditi i trenirati. Okrećemo se teškoj utakmici protiv Partizana, počeo je Simonović.

Crvena zvezda kontrolisala je igru tokom celog meča, a sigurna igra nije sprečila Delije da sve vreme glasno bodre svoje ljubimce.

– Kao i uvek, publika u Čairu je sjajna. Osećamo se veoma prijatno dok igramo pred niškom publikom. Niš je naš grad. Navijači su bili sjajni. Nadam se da će podrška sutra biti još veća i da će nas navijači nositi do pobede, rekao je jedan od najiskusnijih u crveno-belom taboru.

Crvena zvezda brani trofej osvojen u Čairu prošle godine, ali Simonović ipak ne prihvata ulogu favorita.

– Imamo veliki motiv da odbranimo trofej koji smo osvojili prošle godine, takođe u Nišu. Partizan će sigurno da bude motivisan, želi da prekinu našu dominaciju. Mislim da u ovom meču nema favorita, šanse su 50:50, zaključuje krilni igrač Crvene zvezde.

Pročitajte šta je pred meč sa Partizanom izjavio i Tarens Kinsi.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter