8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI PROBLEM: Partizan dodatno oslabljen pred OFK Beograd?

Objavljeno: 20.02.16 u 20:11

Trener crno-belih Ivan Tomić suočava se sa sve većim problemima uoči svog debija u Superligi Srbije.

Posle dugo čekanja i navijači Partizana će dočekati svoje ljubimce da zakotrljaju ‘bubamaru’ na superligaškim terenima. Sutra od 14 sati na Vračaru crno-beli će gostovati OFK Beogradu, ali će u tom meču biti značajno oslabljeni.

Naime, posle Evertona Luiza(kazna iz Švajcarske), Abubakara Oumarua i Alena Stevanovića zbog suspenzija koje vuku iz prvog dela sezone, sve je veći broj igrača koji neće moći da se stave na raspolaganje Ivanu Tomiću.

Poslednji u nizu je Valeri Božinov koji danas nije trenirao zbog bolesti i veoma je diskutabilno da li će biti u timu sutra od 14 sati.

FOTO: StarSport
FOTO: StarSport

‘Žurnal’ prenosi da se lekari svojski trude da ga osposobe, ali će konačna odluka biti doneta tek pred sam meč.

 

0
0

8 Komentara

  1. Serija nije pocela od OFK-E posle toga je Zvezda igrala nereseno…toliko o tome koliko se ti razumes u fudbal ej moj nele-KRELE

    0
    0
    Odgovori
  2. Naravno da ce se Ofk potruditi da protiv nas odigra „muski“, a ne kao devojcice onomad protiv zvezdane.. Ganci, da sam na vasem mestu ne bih komentarisao nase dvoriste jer mi se cini da ste vi ovu vasu cuvenu, realnu, cistu, bogom danu seriju pobeda i krenuli od Ofk-a tako da je stvarno bedno to komentarisati.. Ja da sam lopov nikad ne bih vikao „drzte lopova“… Jel tako“ postene“ komsije?

    0
    0
    Odgovori
    • A ko ce tebi sledeci voditi tribinu? Zulu iz Kulu?! Na jugu svi sem grobara…. Ofk, Zvezda, Rad…salju vam vodje na „pozajmicu“! Hahaha!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter