2
Košarka

KUP ŠPANIJE: Paunić blistao protiv Reala

Objavljeno: 20.02.16 u 11:08

Srpski košarkaš Ivan Paunić prikazao je briljantnu partiju u duelu španskog Kupa Kralja između Funlabrade i Real Madrida.

Iako je Paunić zabeležio svoju najbolju partiju ove sezone sa 27 postignutih poena, kao i najbolju partiju na svim utakmicama u dosadašnjem toku Kupa, to nije bilo dovoljno za prolazak u polufinale, pa je Fuenlabrada poražena od Reala sa 101:84.

Dvadesedevetogodišnji košarkaš je pored 27 poena imao i sedam skokova i tri asistencije za ukupan indeks korisnosti 34. Pored njega se istakao i Urtasun sa 22 poena, dok su u pobedničkoj ekipi najbolji bili Kerol sa 18 poena, Ljulj sa 11 poena i šest asistencija, kao i Ajon sa 12 poena i sedam skokova.

Fuenlabrada tako nije uspela da ostvari i drugu pobedu nad ’kraljevskim’ klubom ove sezone, nakon što su pre četiri nedelje slavili sa 91:85 u šampionatu. Tim iz predgrađa Madrida zauzima sjajnu šestu poziciju u Endesa ligi, gde takmičenje nastavlja sledeće nedelje, gostovanjem Manresi.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter