0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVAN TOMIĆ PRED NASTAVAK PRVENSTVA: Moramo biti hrabri, Partizan ne može da mi ispuni želje

Objavljeno: 20.02.16 u 17:48

Strateg crno-belih osvrnuo se na tim, kadrovske probleme, kao i položaj Abubakara Oumarua.

Na konferenciji za medije pred prvi susret u prolećnom delu prvenstva koji sutra igra protiv OFK Beograda, trener Partizana Ivan Tomić govorio je o kadrovskim problemima, situaciji sa Omuaruom, kao i mladosti svoje ekipe.

– Sutra neće igrati Everton Luiz i Alen Stevanović zbog kartona, ali ne bih otkrivao ko će se naći na terenu umesto njih, rekao je trener Partizana.

– Želim samo da ispunimo ono što se dogovorimo u svlačionici, ono što uvežbavamo na treningu, i biću zadovoljan, dodao je strateg crno-belih.

Na pitanje o statusu Abubakara Oumarua, rekao je da bi on želeo da Oumaru ostane:

– Preko nas je oživeo karijeru. Doduše, svojom zaslugom, igrao je stvarno sjajno, pogotovo u Evropi. Ja bih voleo da on ostane, znači nam, ali ne mogu očekivati da mi klub ispuni želje.

Tim Partizana je veoma mlad, zbog čega treba očekivati i oscilacije:

– Velika razlika na tabeli nam je omogućila da počnemo formiranje novog tima. Unutar ovih 26 igrača je 11 njih iz omladinske škole. Vraćamo se Partizanovim korenima. Ovime ne želim da skinem odgovornost sa sebe ili njih, naprotiv, upravo ta mladost može biti naša prednost. Ta hitrina, sportska drskost, bezobrazluk, hrabrost…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter