4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DELIJE IMAJU STAV: Poruka za NATO i EU (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.16 u 14:32

Meč 23. kola Superlige Srbije u kom su se na stadionu Rajko Mitić sastali Crvena zvezda i lučanska Mladost navijači domaćeg tima su iskoristili da iskažu i svoj stav u vezi sa aktuelnim političkim dešavanjima.

Najaktuelnije je svakako potpisivanje ugovora sa vojnom alijanskom NATO prema kojoj su vojnici ove organizacije oslobođeni svake odgovornosti na teritoriji Srbije.

Među brojnim barjacima na severnoj tribini Markane našao se i onaj na kom su po pola prostor zauzeli logotipi NATO u Evropske unije i oba su precrtana kao na saobraćajnom znaku.

Nakon prve polovine prvog poluvremena mreže i dalje miruju, a više prilika za gol imali su crveno-beli tačnije Hugo Vijeira kojem je i ponište jedan gol zbog prekršaja nad golmanom Krznarićem.


(Izvor: Youtube/FastGoals FastHighlights)


(Izvor: Youtube/FastGoals FastHighlights)

0
0

4 Komentara

  1. Apelujem na sve vodje i navijace svih klubova u Srbiji,da istaknu transparente i zastave koje ukazuju da smo mi Srbi protiv Nato i EU,a isto tako da na svim utakmicama bude i skandiranje protiv gore navedenih.Paralelno sa izlaganjeem negodovanja i protivljenja prema Nato i EU,trebamo da se naoruzamo zastavama Rusije kao nase pravo opredeljenje prema braci Rusima.Isto tako svakog vojnika Nato-a kojeg sretnemo bilo gde u nasoj zemlji,treba da ga izvizdimo i pljunemo,toliko bar mozemo a da ne snosimo posledice hapsenja od nasih domacih izdajnika.Srbija je radja Obilice i Brankovice,na vama je da izaberete jedno od njih.Zivela Srbija,Zivela Rusija,Zivelo PRAVOSLAVLJE.

    0
    0
    Odgovori
    • Tako je brate pokazimo ovim domacim izdajnicima i svim zlikovcima i celom svetu da u SRBIJI zemlji postoji i *NAROD* a ne samo vlast odnarodjena i odbegla od naroda—-pokazimo svima i celom svetu da *SRBI* vise ne mogu da budu kolateralna steta za hirove zlocinaca na celu sa SAD I NATO zlocincima —KOJI POBISE NASU DECICU I , OTESE NASU SVETU ZEMLJU KOSOVO I METOHIJU, KOJI NAM **DAROVASE* URANIJUM—odupri mo se zlu zarad buducnosti nase dece. Igrajmo fudbal sa radoscu veselimo se ali pre svega volimo se i postujmo se, volimo u cuvajmo nasu zemlju SRBIJU, bez obzira na boje koje nose nasi klubovi, jer ipaak su to boje samo nase zemlje SRBIJE -ZIVELA SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA,ZIVEO CAR PUTIN I MAJKA RUSIJA, SRBIJA,RUSIJA,SRBIJA,SRBIJA

      0
      0
      Odgovori
  2. Braco SRBI i sestre SRPKINJE —kucnuo je zadnji cas kada dusmanima i ubicama nase dece jednom moramo reci **STOP**–kucnuo je cas kada moramo reci dosta nam je ponizenja , kucnuo je cas kada domacim izdajnicima moramo reci **STOP** daljoj izdaji zemlje —kucnUo je cas kada zelimo reci hocemo da zivimo mirno. lepse, bogatije, da nasa deca imaju buducnost, a sve to sa NATO ubicama i zlocin cima na celu sa domacim izdajnicima ne mozemo ostvariti —-UJEDINIMO SE BRACO protiv zveri koje zele da nas prozdru,UJEDINIMO se vi braco ZVEZDASI I PARTIZANOVCI i svi ostali jer mi smo pre svega ***SRBIJA*** i volimo i cuvajmo nasu SVETU zemlju od dusmana ZIVELA SRBIJA, SRBIJA, SRBIJA, SRBIJA, ziveo car PUTIN —-SRBIJA, RUSIJA, SRBIJA, SRBIJA——
    \

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter