1
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘BUKMEJKERI’ VERUJU U ZVEZDU: Ni Partizan nije bez šansi

Objavljeno: 20.02.16 u 11:24

Za razliku od prethodnog duela Crvene zvezde i Partizana kada su crveno-beli važili za apsolutnog favorita i pobeda tima Dejana Radonjića je slabo „plaćala“ na kladionici situacija pred današnji duel polufinala Kupa Radivoja Koraća je nešto drugačija.

Za sada nema mnogo kladionica koje su se osmelile da ovaj meč stave u ponudu, ali one koje su to uradile pobedu Crvene zvezde cene kvotom od 1,24 do 1,30, dok je trijumf Partizana procenjen na koeficijent od 3,90 do 4,40. Oni koji bi da se obezbede hendikepom on varira od 7,5 do 9,5 poena na crno-bele.

Kada su u pitanju poeni na utakmici svi se slažu da bi trebalo da ih bude dosta odnosno granice su od 155 do 157 poena u zavisnosti od kladionice do kladionice.

Podsećamo da su dva ovosezonska duela pobede podeljene na ravne časti odnosno da je u prvom delu sezone ABA lige trijumfovala Crvena zvezda sa 92:77, dok se Partizan nedavno revanširao pobedivši sa 86:81.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana na programu je od 21 sat, a od 17 časova na teren niškog Čaira istrčaće košarkaši Metalca i Mega Leksa.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter