0
Evrokupovi

TEŠKE REČI: Navijači vređali tim Junajteda, Van Gal pokušao da izgladi situaciju (VIDEO)

Objavljeno: 19.02.16 u 12:23

Nakon iznanađujućeg poraza od Mitjilenda u okviru šesnaestine finala Lige Evrope, navijači „crvenih đavola“ pokazali su svoje nezadovoljstvo i još više su ogorčeni na Holanđanina.

Mnačester junajted se nalazi u rezultatskoj krizi, a pristalice tima sa Old Traforda ne mogu više da gledaju katastrofalne igre svog tima pa su u 71. minutu meča sa danskim klubom počeli da vređaju igrače „crvenih đavola“.

Posle meča menadžer Mančester junajteda, Luj Van Gal je pokušao da objasni situaciiju, rekavši da su navijači možda u pravu:

Naši navijači mogu da nas kritikuju. Oni to mogu da urade, ali kada pogledamo igru u drugom poluvremenu, možda su i u pravu. Moramo da se popravimo, a onda će nas oni podržati. Već smo to videli u proteklih godinu i po dana koliko sam tu, rekao je Holanđanin.

Zatim se osvrnuo na igru svom tima protiv Mitjilenda:

– U drugom poluvremenu bili smo u podređenom položaju. Igrači Mitjilenda su osvojili svaku loptu, što je razočaravajuće jer je to zapravo ključ ove igre, zaključio je Van Gal.

Pored očajne partije svoh tima, navjači su bili razočarani i cenom ulaznica za ovaj meč.

 

(izvor: youtube/Stony)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter