1
Fudbal

RADOJIČIĆ: Protiv Partizana imamo šta da izgubimo, u opticaju su tri boda

Objavljeno: 19.02.16 u 18:12

Strateg OFK Beograda pred utakmicu sa aktuelnim šampionom Srbije poručuje da su tri boda u igri i da će se za njih boriti.

OFK Beograd i Partizan sastaće se u nedelju od 14 časova na Vračaru u utakmici 20. kola Superlige Srbije. Trener ‘romantičara’ ne smatra da njegov klub ima težak raspored na startu prolećnog dela sezone.

– Po meni, imamo ubedljivo najlakši raspored od svih ekipa. Više volim što prvo igramo protiv Partizana nego da igramo protiv nekog iz sredine tabele ili iz donjeg dela. Ne da nemamo šta da izgubimo, imamo da izgubimo, u opticaju su tri boda – rekao je Dragan Radojičić na konferenciji za novinare.

Radojičić je svestan šta ga očekuje i veruje da zna kako će igrati protiv crno-belih.

– Partizanu se ne preti, ali mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da dođemo do dobrog rezultata. Partizan je krenuo u ozdravljenje igračkog kadra, imaju svoj cilj, pokazao je ogromne ambijcije, ali imamo ih i mi. Ne znam kako će se utakmica završiti, ali znam da ćemo dati sve od sebe na svakom delu terena – rekao je Radojičić.

– Igraćemo hrabro, agresivno, igraćemo na gol više, tako da budite sigurni da ćete gledati dobar OFK Beograd – dodao je on.

0
0

1 Komentara

  1. Знамо да ћете играти храбро на сваком дијелу терена. Доказали сте то и игром у дуелу са цзв.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter