1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POZIVA NA OPREZ: Terzić o Ligi šampiona, Jovanoviću, Parkeru, Veredu…

Objavljeno: 19.02.16 u 17:20

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pozvao je na oprez sa pričom da crveno-beli još uvek nisu osvojili titulu, ali da će, ukoliko se to ostvari, glavni cilj biti plasman u Ligu šampiona.

– Moramo da budemo svesni da još nismo osvojili titulu. Hajde da najpre osvojimo i da se malo radujemo tituli. Šest godina je bila misaona imenica među navijačima Crvene zvezde, a sada se olako prelazi preko toga i svi pricaju o Ligi šampiona. Istina je da je Liga šampiona cilj svih nas koji radimo na tom projektu i svih navijača, ali to neće biti lak put – rekao je Terzić za klupski sajt.

Terzić je dodao da bi bio zadovoljan i učešćem u grupnoj fazi Lige Evrope naredne sezone.

Učinićemo sve, daćemo svoj maksimum da uđemo makar u Ligu Evrope jer to bi nam značilo ne samo kroz finansijske brojke, već i zbog radosti za armiju navijača. Ipak, idemo korak po korak“.

On je dodao da se uskoro očekuje potpis Vukašina Jovanovića za Zenit iz Sankt Peterburga.

– Jovanović se nalazi u Sankt Peterburgu na medicinskim pregledima. Juče smo usaglasali uslove, i danas, najkasnije sutra, potpisaće za Zenit – jasan je bio Terzić, a potom se osvrnuo na status Džošue Parkera.

– Sa Kairatom smo dogovorili sve detalje oko Parkera, Zvezda bi dobila 50.000 evra za pozajmicu i još 150.000 evra, ukoliko bi hteli da ga otkupe. Parker je dobio izvanredne uslove takođe, 20.000 evra na potpisu i još 200.000 kroz platu. Međutim, Parker ima problem oko starateljstva nad sinom – naveo je on.

Prema njegovim rečima transfer Parkera je za sada odložen zbog kompleksne situacije sa sudom u Londonu.

– On 22. februara ima suđenje u Londonu, a sud ga je uslovio daljinom boravka. Moraćemo da sačekamo još par dana dok se završi to ročište – rekao je Terzić i dodao da za Vereda postoji interesovanje Astre Đurđu i Dinama iz Bukurešta.

– Vered se nije dogovorio oko svojih finanisijskih uslova i narednih dana rešićemo i njegov status“.

0
0

1 Komentara

  1. Zar ovoga nije trebalo odavno smestiti u neki KP-dom da na nekoj ekonomiji kopa kukuruz, vadi krompir, i na farmama istih gaji svinje. i uzgred vratiti -uzeti mu sve sto je pokrao. Nagradno pitanje—*Da li je ovom dr. pisana DIPLOMA U sedistu INTERPOLA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter