2
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

NIKOLIĆ OSVEŽIO SPISAK: Šaponjić, Jović i Vojnović pojačavaju omladince protiv Španije

Objavljeno: 19.02.16 u 16:27

Selektor omladinske reprezentacije Srbije Branislav Nikolić dodatno je pozvao trojicu igrača za poslednju pripremnu utakmicu protiv Španije.

Omladinska reprezentacija Srbije ima prvu proveru pred poslednji krug kvalifikacija za plasman na EP 24. februara u Pravecu protiv Bugarske, a 2. marta u SC FSS u Staroj Pazovi, praktično generalnu probu sa jednom od najjačih kontinentalnih selekcija, Španijom.

Za razliku od meča sa Bugarskom, selektor Branislav Nikolić želi protiv „furije“ da vidi sve najbolje što naš fudbal ima u uzrastu do 19 godina i zbog toga su pozivi otišli na adresu novih igrača Benfike, Ivana Šaponjića i Luke Jovića, odnosno Brazilca Lijanka Vojnovića, defanzivca Sao Paula, koji bi ovih dana trebalo da dobije srpski pasoš.

Srbija je domaćin poslednjeg kruga kvalifikacija za EP a rivali „orlićima“ od 24. do 29. marta biće Francuska, Danska i Crna Gora.

Evropsko prvenstvo održava se u Nemačkoj od 11. do 24. jula.

0
0

2 Komentara

  1. jeli to sin onoga sto sada potpisa onako lep zakoncic, imam 52 godine i ne znam da je ovaj nekada sutirao i igrao loptu pa to ne znaju ni njegovi u Bajcetini,VEROVATNO NI FIZCKO VASPITANJE NIJE RADIO U SKOLI, a vec selktor—–eee ljudi ala smo mi napredan narod svaka nam cast,–sve lepse od lepsega u nasoj jadnoj -*SOJIC* drzavi– sve sami —SOJICI—-

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter