0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NEMA SREĆE: Premijer liga ostala san za bivšeg čuvara mreže crveno-belih

Objavljeno: 19.02.16 u 15:11

Golmanu se nije posrećilo da potpiše za neki klub iz najjače lige sveta.


Njegov menadžer Zoran Stojadinović je za agenciju Beta rekao da Rajković nije mogao da dobije radnu dozvolu jer nije imao 75 odsto nastupa za reprezentaciju, tako da je morala da zaseda komisija, za šta je bilo malo vremena.

– Bilo bi mnogo lakše da je išlo iz Srbije, poput transfera Marka Grujića iz Crvene zvezde u Liverpul. Uvek ide mnogo teže kada je neki igrač u inostranstvu, rekao je Stojadinović 

Predrag Rajković je u Makabi letos prešao iz Crvene zvezde i sa izraelskim klubom je nastupao u Ligi šampiona, a posebno se isticao u lokalnom prvenstvu.

Jedna od opcija da zameni Rajkovića u klubu iz Tel Aviva bio je golman Radničkog iz Niša Aleksandar Jovanović.

Predsednik Radničkog Radan Ilić rekao je da je imao ponudu Stojadinovića, a da transfer nije realizovan zbog toga što je Rajković ostao u Makabiju.

Ilić je kazao da je imao ponudu od 150 hiljada evra jednog turskog drugoligaša za Jovanovića, ali da je ponuda Makabija bila mnogo veća.

Kako je rekao, Ilić je dobio uverenja da će se transfer Jovanovića u Makabi realizovati na leto, ako Rajković napusti izraelski klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter