0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

HUMANOST NA DELU: Matić u akciji Humanitarne fondacije Novi Beograd

Objavljeno: 19.02.16 u 13:53

Srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Matić priključio se novoj akciji Humanitarne fondacije Novi Beograd i odgovorio na apel osnivača Aleksandra Šapića da se pomogne deci.

Šapić je na sajt fondacije stavio na prodaju sve svoje medalje koje je osvojio tokom igračke karijere, a kasnije je isto uradila poznata rukometašica Dragana Pešić – Belojević.

Fudbaler Čelsija je u najkraćem roku iz Londona poslao potpisan dres u kojem je igrao utakmice Premijer Lige.

– Poveo sam se gestom Aleksandra Šapića i najmanje što sam mogao da uradim u ovom momentu jeste da pošaljem dres za koji se nadam da će dostići visoku cenu na aukciji. Želeo bih da ovim putem pozovem ostale kolege fudbalere i sve sportiste, kao i klubove da se uključe u akciju i tako pomognemo onima kojima je najpotrebnije, izjavio je Matić.

Kako se navodi iz Fondacije sem medalja Aleksandra Šapića i Dragane Pešić – Belojević, kao i Matićevog dresa na aukciji će se uskoro naći i dres Matije Nastasića sa utakmice Srbija – Hrvatska u Beogradu, kao i drugi vredni predmeti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter