9
Košarka

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ JAČA REDOVE: Partizan pronašao pojačanje za Superligu?

Objavljeno: 19.02.16 u 16:49

Usled povrede Bože Đumića i ‘tanke’ konkurencije na poziciji centra, Partizan će angažovati novog igrača na toj poziciji.

Božo Đumić biće van terena još gotovo dva meseca, što znači da je Partizan ostao na samo Derelu Vilijamsu i neiskusnom Milošu Koprivici kao ‘čistim’ centrima, dok poziciju ‘petice’ još prinutno može da pokrije i Kevin Džons.

Zato je Aleksandar Džikić odlučio da pojača redove i na toj poziciji dovede novog igrača. Odluka je pala na dosadašnjem košarkašu MZT-a iz Skoplja, Dušku Buniću, 26-godišnjem centru, prenosi ‘Blic’.

Momak ih Bihaća je u karijeri nosio dres Igokee, Budućnosti, Metalca i Vojvodine. Visok je 207 centimetara, a ove sezone u regionalnoj ligi ima solidan učinak od 12 poena po meču.

0
0

9 Komentara

  1. grofe, vama je bio katanac, i vi vise ne postojite koliko se ja secam, a mi eto takvi kakvi smo ali na istoj adresi, istog imena

    0
    0
    Odgovori
    • Ocigledno se lose secas,izgubio si pamcenje i postao senilan…prvi ste promenili ime u Ikogeu a adresu ste promenili jos pre 70 godina,cak i republiku a sada drzavu.

      0
      0
      Odgovori
  2. kakve gluposti se mogu procitati od ovih mladih junosa,kao u partizanu su se debelo placali stranci a zvezda je bila siroti klub kome drzava nije dale pare,ovde se zaboravlja zika pauk,zmago sagadin i projekat evropska zvezda,koliko se samo tu miliona evra skrcalo koliko su samo placani redzi frimen i kompanija i na kraju nista,nije moglo na silu,toga mlade junose se ne secaju ili ne zele da se sete

    0
    0
    Odgovori
  3. Nekad su se uredno plaćali..lazme,camings, palasio,haus, mekejleb,kinzi i ostali da ih ne nabrajam..ili su oni dovođeni za 10000 hiljada i igrali za godišnju platu od dvadeset hiljada.A mozda i časovi ljubavi.I to je država plaćala, i niko se bunio nije.Nema više.

    0
    0
    Odgovori
  4. Redove JACAMO i uredno placamo, reprogram ne koristimo, GRB necemo zaloziti, IME I KOSEVE PRODATI, IZ DANA U DAN, NAJJACI JE PARTIZAN .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter