5
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

SLUČAJ DŽOŠUA PARKER: Bolje tribine u Zvezdi nego kazahstanski novac?

Objavljeno: 18.02.16 u 09:33

Otpisani napadač Crvene zvezde još uvek se premišlja oko odlaska iz Ljutice Bogdana.

U izjavi koju su prenele „Večernje novosti“, Blažo Raosavljević, sportski direktor Crvene zvezde, saopštio je da još uvek ništa nije poznato po pitanju Parkerovog transfera u redove Kairata:

– Kazahstancima prelazni rok dugo traje, a Kairat ima još strpljenja za Parkera, rekao je Raosavljević.

– Videćemo naredne nedelje, zaključio je i time podgrejao nadu da će problematični napadač ipak razdužiti crveno-belu opremu.

Parker takođe čeka odluku na žalbu koju je uputio Upravnom odboru, nakon što je kažnjen sa 10 procenata plate zbog kašnjenja po povratku iz Engleske.

Podsećamo, Parker je u Zvezdu došao iz Domžala, ali je zbog problematičnog temperamenta već nakon šest meseci prosleđen Aberdinu na pozajmicu, odakle su ga Škoti vratili.

Miodrag Božović na Parkera ne računa, ali činjenica da je reprezentativcu Antigve i Barbude Kazahstan predaleko dodatno otežava pregovaračku situaciju, uprkos duplo većoj plati koju mu nudi Kairat.

0
0

5 Komentara

  1. Humar je najveci debil,ne uprava.Jer ovo sto on napise to ni Spilberg ne moze da smisli.Cuj ti luda*a sta pise.Gde je njegov mozak pitam se ja kad moze da napise ovakve gluposti.Jel’ postoje ovakve osobe sto stvarno misle ovako.Bruka od ljudi

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislim da ce ipak na kraju p*ckousti platiti Kazahstancima da uzmu Parkera, a onda ce kao i uvek slagati da je Kairat njima platio.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter